Hirdetés
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remittenda
aktív tag
[link]
Asszem lassan bár, de átgondolták...
-
kelepce
tag
válasz
Remittenda
üzenetére
Motorola K1. Vodafone Vitamax, tehát nem hálózatfüggetlen, buta és ronda Live! menüvel: 93900, Motorola szakbolt: 84900. Speedshop: 70990. Garanciális feltételek ugyanazok.
-
Remittenda
aktív tag
Az lehet a dolog mögött, hogy a Voda harmadiknak szállt be a piacra, így túl sokat és túl gyorsan kellett volna költenie, hogy azonnal látványosan utolérje a többieket. És a piac kicsi is. Nem egy többször ekkora német vagy angol. Ezek mellett a Westel/T-mobile a magyar piacon nagyon tőkeerős ezért - ahogyan én látom - a piacon a T-mobile lett a ''drágább de high-tech'' a Voda meg a ''egyszerűbb de olcsóbb is'' szolgáltató. Itt vélte megtalálni a piaci rést.
Nem akarom mentegetni őket, mert szerintem is lenne mit fejleszteni, sőt
Ám ahhoz képest, hogy kb. 1 éve bementem egy fa alá és nem volt térerő, tényleg javultak. Más kérdés, hogy volt honnan. 
Mondjuk az durva, hogy a román piacon már HSDPAval próbálgatják a szárnyaikat (ha jól olvastam...).
A live! menüről meg annyit, hogy annak ellenére, hogy én sem szivesen látnám a telómon, fejlődik: egyre kevesebb a korlátozás, és van egy olyan előnye is, bármelyik gyártótól is veszel telefont, max 2 perc alatt az újat is tudod kezelni egy live! modell után. Mondjuk nem biztos, hogy az itt irogatókat fogja levenni a lábukról ez az előny![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv,
Remittenda
PS: kár olyan készüléket is lehet találni, ami sokkal olcsóbb a gyári szakboltban, garanciával, függetlenként, a buta Live! menü és természetesen kétéves hűségnyilatkozat nélkül, mint a Vodánál.
Azért ez kicsit durva lenne, nem? Melyik telóra gondoltál?
[Szerkesztve] -
kelepce
tag
Mióta a Vodafone nálunk megjelent, azóta vagyok az előfizetőjük. Egyre inkább az a véleményem, hogy bóvli az egész. Multi világcégtől elvárnám az élenjárást a mobiltechnikában. Ehelyett kaptam már tőlük olyan készüléket is, ami vagy működött, vagy nem, attól függően, hogy éppen melyik cella területén voltam. A készülékkínálatuk siralmas.
Többségük a ''futott még'' kategóriába tartozik. Normális telefonuk kevés van, újdonság szinte semmi, nagyrészt raktáron porosodó darab. Hetek óta nézegetem a listákat és elszomorító az eredmény. Akár olyan készüléket is lehet találni, ami sokkal olcsóbb a gyári szakboltban, garanciával, függetlenként, a buta Live! menü és természetesen kétéves hűségnyilatkozat nélkül, mint a Vodánál.
Egy távközlési cégnek talán nem autónyereménnyel kellene foglalkoznia, hanem a távközléssel. Lenne mit pótolnia. (Elnézést, ha hosszú voltam.) -
Remittenda
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére

Valahogy utalni kell arra, hogy egyfelöl növelni kéne a lefedettséget, másfelöl a Vodafone azt hiszi, hogy Budapest már egyenlő az egész országgal...

-
Remittenda
aktív tag
Valamit valamiért. A Vodafone nem nyújt HSPDA-t minden bokorban, ellenben ha valakinek beszélgetére kell a telefon és nem érdekli az UMTS/HSPDA és az ezekhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások akkor szerintem jobban jár a Vodafonnal. Nekem több ezer forintot jelent az, hogy jelenleg a Vodánál vagyok. Ha a T-mobilenál lennék akkor a kb. 2-3000 forint többlet mellé egy gyorsabb hálózat járna és - ha jól olvastam, ha nem kéretik javítani - komolyabb 3G tartalom és korrektebb árképzés hozzájuk. Nekem egyelőre nem igazán érné meg váltani.
A Pannonban nem mélyedtem el, de ha vki meggyőz...
-
PEPE85
senior tag
válasz
Remittenda
üzenetére
Én is Vodafone-os vagyok, de ez a szolgáltató kis hazánkban nagyon kukás szolgáltatást nyújt.
7 éve vagyok kb Vodafone-os, már megszoktam, én ezért nem váltok.
[Szerkesztve] -
válasz
Remittenda
üzenetére
''... országosabb ...''
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Remittenda
aktív tag
Hmmm, nem bánnám, ha a Vodafone nálunk is bevezetné a HSDPA-t, vagy legalább legyen országosabb a 3G...

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Többségük a ''futott még'' kategóriába tartozik. Normális telefonuk kevés van, újdonság szinte semmi, nagyrészt raktáron porosodó darab. Hetek óta nézegetem a listákat és elszomorító az eredmény. Akár olyan készüléket is lehet találni, ami sokkal olcsóbb a gyári szakboltban, garanciával, függetlenként, a buta Live! menü és természetesen kétéves hűségnyilatkozat nélkül, mint a Vodánál.