- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
juliabrilke #18 üzenetére
Hat sajna csak munkabol kifolyolag vagyok jo kapcsolatban az nvidiaval, otthon maganemberkent nem, es sajnaltam volna $50k-t adni ezekert, igy viszont en is olcson megusztam, meg igazabol a ceg is.
-
lenox
veterán
válasz
juliabrilke #13 üzenetére
Szerintem latszik, #11-re.
Amugy mit nem ertesz? Bejelentettek a quadroplex s4-et. Nekem quadroplex Model IV-em van, a ketto kozott az a kulonbseg, hogy mashogy lehet rackbe szerelni, es az egyikben 4 GPU van, a masikban 2, amugy ugyanaz. Illetve ezek szerint a 4 GPU-snak nincs kimenete, ami azert fura, mert eddig a kimenet nelkuli cuccokat Teslanak hivtak, es ez pont ugyanugy is nez ki, a specifikacio is ugyanaz... Egyebkent meg ugyanugy mukszik, mint tobb kartya, szal lehet kulon-kulon hasznalni, es lehet SLI-ben. Az SLI-t be lehet kapcsolni a driverben, de egy driverhiba miatt nem mukszik. A 3dmark06-on meg gondoltam csak ugy varhatsz gyorsulast, ha valahogy tobb GPU-t birsz ra a szamolasra, mert amugy pont ugyanazt tudja, mint egy fx 5600, ezert kell, hogy SLI legyen. Van meg kerdes? -
venember83
nagyúr
válasz
juliabrilke #13 üzenetére
3dmarkra volt valasz, h nem lehet kiprobalni, mert nem megy SLI-modban driver miatt.
kovi: nem probalt, hanem neki munkaeszkoz, legalabbis ahogy kivettem a szavaibol.
Magyarazos hsz vege
[Szerkesztve] -
lenox
veterán
válasz
juliabrilke #11 üzenetére
Minthogy nincs rajta kimenet, ezert nehez is lenne. A quadroplexen en probaltam, mar irtam egy masik topikban, es nem ment SLI-ben, kerdeztem az nvidiatol, hogy mi van, ok meg mondtak, hogy ja, az SLI nem megy
. Majd javitanak a driveren, es fog menni. Ha meglesz, majd jovok a 3dmark06 eredmennyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest