- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
juliabrilke #18 üzenetére
Hat sajna csak munkabol kifolyolag vagyok jo kapcsolatban az nvidiaval, otthon maganemberkent nem, es sajnaltam volna $50k-t adni ezekert, igy viszont en is olcson megusztam, meg igazabol a ceg is.
-
lenox
veterán
válasz
juliabrilke #13 üzenetére
Szerintem latszik, #11-re.
Amugy mit nem ertesz? Bejelentettek a quadroplex s4-et. Nekem quadroplex Model IV-em van, a ketto kozott az a kulonbseg, hogy mashogy lehet rackbe szerelni, es az egyikben 4 GPU van, a masikban 2, amugy ugyanaz. Illetve ezek szerint a 4 GPU-snak nincs kimenete, ami azert fura, mert eddig a kimenet nelkuli cuccokat Teslanak hivtak, es ez pont ugyanugy is nez ki, a specifikacio is ugyanaz... Egyebkent meg ugyanugy mukszik, mint tobb kartya, szal lehet kulon-kulon hasznalni, es lehet SLI-ben. Az SLI-t be lehet kapcsolni a driverben, de egy driverhiba miatt nem mukszik. A 3dmark06-on meg gondoltam csak ugy varhatsz gyorsulast, ha valahogy tobb GPU-t birsz ra a szamolasra, mert amugy pont ugyanazt tudja, mint egy fx 5600, ezert kell, hogy SLI legyen. Van meg kerdes? -
lenox
veterán
válasz
juliabrilke #11 üzenetére
Minthogy nincs rajta kimenet, ezert nehez is lenne. A quadroplexen en probaltam, mar irtam egy masik topikban, es nem ment SLI-ben, kerdeztem az nvidiatol, hogy mi van, ok meg mondtak, hogy ja, az SLI nem megy
. Majd javitanak a driveren, es fog menni. Ha meglesz, majd jovok a 3dmark06 eredmennyel.
-
lenox
veterán
Ja amugy ATI-ek azert kis borsot tornek az nvidia orra ala, mert ugye a leggyorsabb ATI mar 128 GB/sec sebesseggel nyomatja, mig nvidia csak 80-nal. Jo, nemsokara lesz uj nvidia gpu, szal gondolom, majd ok is csinalnak 512 bites buszt, de addig is az ATI gyorsabb...
-
lenox
veterán
Nekem meg ez az egesz mar full konfuzios.
Szal vannak a quadroplexek, ami kis kulso doboz, ilyen-olyan kartyakkal, dvi kimenettel (ilyenem van 2 kulonben, 4db qfx 5600-zal, most is az egyiken nyomom). Van a Tesla sorozat, ami lehet kartya, quadroplex jellegu kis doboz, es 1U rackbe rakhato szerver. Most ha ez 4 GPU-s kimenet nelkuli cucc, akkor miben kulonbozik a Tesla S870-tol? Nekem nem jon le, hogy ebben mi az uj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest