- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Bocsi, nem voltam itt egy ideig.
Szóval a 2.04-es volt, amitől nem indult el a gép. A régi, amit visszaraktam az pedig a 2001.12.13-i driver, a verzió: 1.00.01. Ez még ilyen SCSI-emuláció szerű bigyó (minek is nevezik ezt, amikor a win SCSI-nek gondolja félig meddig az IDE cuccokat?). Ez még elég jól működött, csak nem lehet rendesen elérni a CD/DVD meghajtókat vele (a Nero sebességtesztje nem megy, meg semmi, amivel le tudnám tesztelni a megírt DVD-t -> mindegyik hibaüzenettel leáll). Hibaüzenet van minden Win indulásnál, de nem ettől, szóval elég jól működik, sebesség is OK. Igazából nekem is kéne egy jobb driver hozzá, de most már nem merek annyit próbálkozni vele (elég nagy gond lenne, ha elszállna a win).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest