- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
''azta hogy fennakadtatok az iPodon.
nemtom mit képzeltek bele''
Semmit nem kepzelek bele, csak szoltam, hogy az iPodnak hihetetlenul eros piaci pozicioja meg brand recognitionje van, nem olyan egyszeru azt onnan kiturni.
Persze, azt minden tajekozottab ember tudja, hogy csak egy sima mp3 lejatszo, de ez a fentieken nem valtoztat. -
opr
nagyúr
Engem sem, főleg miután meghallgattam egy ipod shuffle-t... Hát a régi pana discmanem bármikor leszólta. Recseg-ropog, visszhangzik... Nem tudom, miért van úgy oda érte mindenki. Bár az tény,h nagyon szép
meg drága is. Szerintem ez az ipod ''legenda'' ez mesterségesen gerjesztett, a minőségéről meg sokan beszélnek úgy, h nem is hallották... (még a w800 is szebben szól :S). Nameg kritikán alulinak tartom h bármi eq-t beállít rata szegény lyúzer, azonnal torzít már fele hangerőn is.
Persze lehet, h amit én halottam az hibás volt, ez esetben elnézést...
Ja, h ne csak of legyen: Szerintem nem kell se hasraesni előtte, se elítélni ezt az izétmajd ha kijön és meglesznek róla az első tesztek, megtudjuk h mi ez egyáltalán, majd akkor mondjuk róla véleményt. Bár nemtudom h egy jó teló-mp3player-pda kombó mellett mi kellhet még szegény átlagembernek
. De a microsoftál nem hülyék
ezt már soxor bizonyították... igaz, ennek az ellenkezőjét is
-
ReJim
őstag
komplett PC az egész cucc.
nálam a komplett pc DVD-íróval, mobilrack-el, TV kártyával értendő. ebben szerintem egyik sem lesz.
...
egyébként szerintem az origami inkább valami variálhatóságot fog jelenteni.
de ez majd kiderül.
(jó drága lesz majd)
...
úgyis lesznek akik erre is felerőszakolnak egy pingvint, mint ahogyan mindenre (ps1, ps2, xbox, psp, gameboy, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest