- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
válasz
somodisoma #7 üzenetére
Az a probléma, hogy nincs elég hely a Földön a napelemeknek. Mert amíg Paks nagyjából egy km2-n megtermeli Magyarország villamosenergia-szükségletének 40%-át, ugyanez napelemekkel eltakarná az egész országot. A megújuló energiaforrások egyszerűen nem elég hatékonyak jelenleg ahhoz hogy kiváltsák a fosszilis energiahordozókat és az atomenergiát.
-
ragazzo
őstag
Én támogatom az újfajta akkut,bár régebben volt szó zselés akkuról is.Persze azóta nem hallottam róla.
-
Viszont benne van a lehetőség, hogy ha eléggé letudják kicsinyíteni akkor az autókba átalakítva és megnövelve a teljesíményt, nem teherautó méretű 2 személyes kocsikkal kell majd kezdeni a fejlesztést.
Kalandor : ha jól emlékxem már vannak forgalomban üzemanyag cellás töltők is.
[Szerkesztve] -
rOwLeY
őstag
heh!pont erről a dologról is volt szó a mai fizika specünkön!
amugy meg nem rossz ötlet de nem az a cél h a megújuló energiaforrásokat használjuk?
akkor inkább mással kéne kísérletezni!
különbenis mekkora ormótlan nagy ez?! -
Szerintem is gáz ez a technológia.
Miért nem az akksikat fejlesztik tovább? Vagy a készülékek energiafelvételét csökkentik? -
Coyote2000
őstag
Szerintem ez hulyeseg, az elektromos aram sokkal olcsobb es gazdasagosabb, es kevesbe veszelyes.
Szerintem a jovo a napenergiae, csak senki nem akarja vagy nem hagyja bevezetni, mert ugrik a biznisz... Napelemes autokkal is szep teljesitmenyeket ertek el a japanok, a vilag olajtarsasagai azonban kesz maffiahadjaratot inditottak ellene. Rohadekok. -
moonman
titán
ezzel semmi újdonságot nem tudtunk meg, az üzemanyagcellákról évek óta szó van, állítólag többször le is állították a fejlesztést.
de tökmindegy, mert ha megvalósul, majd ezt is kicentizik jól, hogy pont sokszor kelljen ''tankolni'', nehogymár egy hónapig ne kelljen tölteni. (pedig nem kéne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest