- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
nekem az 1 GB dual channel nagy ugrás volt, pl ie 6 kb 1/4 mp alatt betölt, ami azért új volt, neked fut háttárben 15 progi? (nod,sygate,counterspy,servu,msn,icq,skype, nview...stb
) mert ha kikapcsolom őket és offline vagyok, akkor nekem is pörög a gép, hogy csak na, de ha megy a gépem én mindig online vagyok itt fennt koleszban
,(ami most napi 10-12 óra körül van
), akkor kellenek azok a cuccok, és az eléggé érezteti a hatását, amúgy SP2 elég nagy probléma önmagában is
Oliverda: ''Egy X2-ről én is álmodozok, de ennyit egyelőre nem ér nekem. Ahogy Vágó Ityi mondaná: felezzük meg (az árát).'' teljes mértékben egyetértek ezzel, én Conroe és AM2 megjelenésével erre számítok ősszel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Bittorrent topik
- Óvodások homokozója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 7
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest