- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Shim
őstag
Nekem is megjött...Nem sikerült (ki hitte volna). De azért kedvesek.
''However, we would like to assure you that there will be more beta-test opportunities in the near future, and that
you will be one of the first people to be informed of the event. '' -
Shim
őstag
Mikor jött meg nektek a levél?
-
KovacsUr
addikt
''Unfortunately, this time your name was not selected in our random lucky draw.''
:( :P -
Szeke
senior tag
Én is jelentkeztem... Az esélye annak h valamelyikünket kiválasztják, az konvergál a nullához, ugye? :)
-
KovacsUr
addikt
Én nem látom sehol sem a szabályokban, hogy ''A közreműködésért cserébe ingyen az övék lehet a készülék.'' Honnan ez az info?
-
KovacsUr
addikt
Ehhehehe... én is jelentkeztem. Miért ne.
-
Chamotox
csendes tag
Gyógynagyot mindenkinek!
Kellemes darab, biztosan eléggé drága lesz, bár az az igazság, hogy a piac egyre telítődik nagy kapacitású mp3 lejátszókkal. A minap vettem nagy keresgélések után egy Archor Jukebox studio20-at. Eléggé jó darab, nem olyan vészesen nehéz, igaz a menürendszerén lehetne javítani, valamint néha kis tizedmásodpercekre kihagy. De azért eléggé komoly készülék és a maga kis $185 árához képest eléggé jól műkszik.
Ez A philips darab nekem nagyon törékenynek tűnik. Már olvastam róla egy magazinban. Majd meglátjuk, hogy mennyire bizonyít, mindenesetre egy próbára majd beszerzek egy háromnaposat. -
Panther
HÁZIGAZDA
Én is...
-
KERO_SAN
aktív tag
minimum 300 szam az nagyon keves minimumnak:)
256-320as VBRes mp3ombol atlag 4 percel, 15 gigara legalabb 1000nek kell felfernie:P -
Agyasima
őstag
''A Philips HDD100 kipróbálásához jelenleg ötven vállalkozó szellemű embert keresnek''
Én vállalom! :))
Hol kell jelentkezni? -
Szeke
senior tag
Én is én is én is :DD Jó kis darab, kiváncsi leszek a magyar árára. Mindenestre jobb mint a kis usb-s mp3playerek.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest