- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nos, dx9 fenn van (nem tudom, hogy 9a, vagy 'sima', honnan latom ezt a feltelepitettbol?), techdemok mennek, eloszor siman szethullott a kep az elso bear-nal, restart utan minden demo mindig megy, hibatlanul. Vagy az Operat kellett volna lezarni, vagy ki kellett mosni a hasznalatlan pipeline-okbol az odaszaradt biteket :)
-
Egon
nagyúr
''Alapból'' (értsd: FSAA és anizo _nélkül_) valóban nem, de - legalábbis azon tesztek alapján, amit láttam - ha ezeket bekapcsolod (márpedig 2003-ban - mcsak szerintem - azért ez ''muszály'', pláne hogy jobb esetben 1-1,5 évre veszed azt a kártyát...), akkor elhúz a pro...
Emiatt szerintem igencsak ''dupla vagy semmi'' játék ''sima'' 9500-ast venni: ha nem jön be a softhack, akkor van egy ''nem túl jó'' kártyád, viszonylag drágáért... Ha viszont pro-t veszel, tutira nem lesz 9700-ad, de ''cserében'' kapsz egy viszonylagosan jó teljesítményű kártyát, FSAA+anizo bekapcsolása esetén _is_...
Summa summarum: én inkább 9500Pro-t vennék (amilyen szerencsém van az ilyen dolgokkal). -
GhanBuri Ghan
őstag
Hat, ha csak ott lenne, mashol sehol, azzal nagyon kiegyeznek, vegulis nem Nature Testre vettem a kartyat :D
''mindenhol máshol jók voltak, csak DX9 alatt nem'' - ezzel mire gondoltal? Meg nem tettem fel a DX9-et, gondolom szukseges lenne, ha mar egyszer a DX9-re optimalizalt a kartya...
Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest