- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Tithian
őstag
Újabb vírus ami ellen a leghatékonyabb védekezés a józan ész.
-
X-COM
nagyúr
ismét:
[L]http://vil.nai.com/vil/content/v_127616.htm[/L] -
Integra
titán
meg is lepődtem hogy vírusirtó miért sos üzen hogy valami új első osztályú veszély van a neten és hogy azonnal frissít....
főleg miután megláttam hogy mydoom név szerepel alatta...
amilyen sok az új vírus olyan réginek tűnt a mydoom már. pedig azért nem olyan régi.
szomorú, lekéne törni az ilyen íróknak a kezét.-....... -
X-COM
nagyúr
új variáns:
[L]http://uk.mcafee.com/virusInfo/default.asp?id=description&virus_k=127033[/L] -
TitiRii
senior tag
ekkora egy gusztustalan embert aki ezt irta..
felőlem azt csesztet a neten akit akar, bár nem helyes és lagolja a netet is..
a back dor programok is gusztustalanok,hisz ezen keresztül arra használják a gépem amire akarják,és azt szednek le amit akarnak
de hogy töröljék pl a fénykép albumomat amit 5 éve csinálgatok!!!!!
porig verném a csávo fejét aki megirta
ezen felül logikailag hibás a virus:
elöször töröl minden olyan dolgot ami esetlegesen a back doron keresztül érték lehet (doc excel filok,jpg stb).aztán miután megpucolta a user gépét a jo dolgoktol,megy csesztetni a riaat?!
elmebeteg,nem átgondolt,nagyongusztustalan.
az eredeti mydom irojával szemben egy fejbelövést is lazán megérdemelne!!! :DDD
[Szerkesztve] -
Kriza
őstag
''Sajnos ennyivel nem elégszik meg...''
Engem rohadtul nem érdekelne, hogy cseszegeti a microsoft, meg a riaat szervereit (megérdemlik!), de a saját fájljaimat ne törölgesse, mert bekattanok. Ha csak a microsoftot piszkálná, hát egye fene, még futtatnám is, de ha töröl, már NEM SZIMPATIKUS sem a vírus,sem az írója! -
Bandit21
addikt
Lenne 1 láma kérdésem, freemail-es vagyok, ha ott kapok 1 ilyet (sajna 1-2 naponta jön egy) akkor ha az az első olvasatlan levelem és be is tölti a szöveget és a melléklet nevét attól még nincs gáz ugye? Csak letölteni elindítani nem szabad?
-
dnacrew
tag
Én ezt ''hiányoltam'' az eddigi vírusoktól. Mi volt ha bekaptál egy vírust? Lelassult a gép/net, kinyiotott egy két portot és küldözgetett. Régen (Onehalf) volt ez divat, hogy adatveszétssel járt egy vírus nem észrevétele.
''This is OneHalf. Press any key to continue...''
És már a vinyód fele el is volt titkosítva. :) -
9CS
senior tag
Hmmm ha csak a rIAAT riogatná, sokan futtatnák több példányban is :t De így trojannal, hátsókapuval gáz kicsit :)
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- SSD kibeszélő
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- E-roller topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest