- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#16820480 #22 üzenetére
Nos az a helyzet, hogy te igényled a külső szoftvereket, általában a PH!-ra járók igénylik...viszont a nagy többség nem. A nagy többség inkább azt szereti, ha megkap egyben mindent, és nem kell külön kutakodnia mindenféle cuccok után. Igen tudom, de így a lehetőség sincs meg azok számára, akik akarnak. Ez probléma vmilyen szinten, de ha belegondolsz az apple eddigi politikájába, nem üt el nagyon tőle. Szóval mobiltelefonokat nézve ez furcsa, de apple-t nézve teljesen normális
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Ne aggódj, nem veszem magamra.
Viszont félreértettél: nem fikáztam a kínai technológiát, pár év múlva ők fognak diktálni. Viszont az ottani piacra szánt, olcsó készülékek minőségéről, használhatóságáról megvan a véleményem. Ebbe a kategóriába esik a hír tárgya is, és ezért nem értettem pár hozzászólást (nem a Tieidet).
Kamera témát én máshogy látom. Mivel szoktam fotózgatni és relatív elmerültem a témában, kifejezetten utálom a megapixel háborút, képérzékelő a kulcsszó. Marketing szempontból viszont tényleg nem túl impozáns a 2 megapixel, de lehet, hogy minőségben oda fog csapni (bár nem valószínű). A memóriabővítést nem látom ilyen drasztikusan, 8GB-nál kártyával sem nagyon tudsz tovább bővíteni egy mobilt, szerintem igény sincs rá. 3rd party programok viszont.. hát igen, ez gond, de ez sem hardveres/szoftveres, hanem marketing okok miatt van így. De meg lesz oldva, csak nem hivatalosan.
-
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Az iPhone legfeljebb két hónapon belül kapható lesz az Egyesült Államokban, és szerintem attól még, hogy nem kapható, van az Apple-nek multitouch kijelző, bár természetesen azt is értem, hogy Te mire gondolsz. Egyezzünk meg abban, hogy félig van nekik.
Kérlek fejtsd már ki, hogy szerinted milyen paramétereiben elavult az iPhone. Én a telefonok fejlődését már jóideje nem a hardver, hanem a szoftverek és a kezelhetőség fejlődésében látom. Ebből a szempontból az iPhone az előzetes infók alapján jópár lépéssel megelőzi a korát és konkurenseit, bár ezt természetesen nem lehet készpénznek venni, amíg nem láttuk a saját szemünkkel.
Igaz, elméletileg jó ezeknek a kínai cuccoknak az ár/érték aránya, ha úgy vesszük, jobb is, mint az iPhone-é. Viszont lehet, hogy az akku fél óráig bírja, lehet, hogy elromlik benne valami 2 héten belül (ezeknél a cuccoknál erre szerintem elég nagy esély van), tehát erről sem nyilatkozhatunk teljes bizonyossággal. Úgyhogy elméletileg jó 20000-ért, de lehet, hogy nem fogod tudni használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest