- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Sanyi.bácsi
tag
válasz
Sanyi.bácsi #12 üzenetére
Na ez így teljesen értelmetlen. Helyesen:
''Jelen pillanatban a felső kategóriában az AMD drágább, mint az Intel. Ha mindkét cég árat csökkent,tegyük fel hasonló mértékben, mi fog történni? Nem kell hozzá diploma, hogy rájöjjünk'' -
Sanyi.bácsi
tag
válasz
Sanyi.bácsi #12 üzenetére
Mellesleg attól amit egyesek nagypofával állítanak még nagyon messze vagyunk, és nem is akarunk közeledni, hogy tudniiliik az AMD pár hónap múlva a felső kategóriában is 50 százalékkal olcsóbb lesz, mint az Intel. Merhogy egyelőre drágább.
-
Sanyi.bácsi
tag
Jelen pillanatban a felső kategóriában az AMD drágább, mint az Intel. Ha mindkét cég árat csökkent,tegyük fel hasonló mértékben fog történni? Nem kell hozzá diploma, hogy rájöjjünk.
-
hobizoli
nagyúr
:DD
[L]http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20674[/L]
Ugye megmondtam...
hobizoli -
Versus
senior tag
Az égő az volt benne hogy ha olvasta is a hírt nem figyelt oda ,mert a hír arról szól hogy az új P4 generáció megjelenésével csökken a piacon levő procik ára.Nem pedig arról hogy az AMD hatalmas piaci előretörése miatt szegény csődhelyzetben levő Intel kénytelen végkiárusítást tartani.Ha az üzleti híreket figyeled mostanában nem az Intelnek kell aggódnia. Az ár téma felemlegetése előtt ajánlom neked a témában indított topic és egy árlista böngészését,nem szeretném ha a felső kategóriában annyira drágák lennének a P4-ek mint momentán az AMD.Szerintem ezen a témán nem itt hanem pl az AMD v. Intel topicban lehet rágódni ,igaz abba bele sem olvasok az ijesztő színvonal miatt. :)
-
Xmas
tag
A cikket elolvastuk. Nem tudom, hogy Nedudgi hozzászólásában mi volt az égő... Teljesen jogos a felvetés részéről, hogy árban még van mit közelítenie az AMD felé az Intelnek.
A cikkben valóban nem volt szó AMD-ről, de ez azért egy fórum többek közt, hogy arra tereljük a szót, amire érdemes, és amivel összefüggésbe hozható. -
Fr4G
aktív tag
Sok AMD full-elfogult ember... ;]
-
Versus
senior tag
Hát ha még a cikket is elolvasnátok amihez vagytok oly szívesek hozzászólni.Komolyan érdemes olvasni a PH-t ,ha sűrűbben tennétek nem kellene ilyen hozzászólásokkal égetnetek magatokat !Ugyanis a cikkben speciel szó nem volt az AMD-ről ,annál inkább a 800Mhz-es fsb-vel érkező D0 steppingről.
-
Fefefe
csendes tag
Szvsz már elérték.
:D -
Nedudgi
aktív tag
Nem tudom bár lehet hogy rájöttek hogy így előbb utóbb az AMD fog nyerni...Hiszen lassan megbízhatóságban is elérik az INTEL-t...
-
PrinczA
őstag
Ugy 2 hete vettem egy Cel 1300-ast 12.0xx ft-ért, ugy 3 nap mulva ugyanaz a proci mar 13.0xx ft volt.
Ez felfele megy :(( -
Xmas
tag
Mintha nem rég olvastam volna errefelé, hogy elemzők szerint emelkedni foganak a CPU árak... Valahol, valami baj lehet...
De azért az elemzőket ki lehetne rúgni, ha nem másért, legalább azért, mert rossz hírek hozója... -
Sanyi.bácsi
tag
Éljen a szabad piaci verseny!
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest