- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
Nincs kissebrendűségi komplekszusom, amiért senki nem reagálta le a #86-os hozzászólásomat (Bővebben: link), de valaki kifejtené az álláspontját azzal kapcsoltaban, amit ott írtam?
-
rii
nagyúr
Itt tényégesen nincs ''lopás'', anyagi károkozás.
Azt lehtne vizsgálni,
- ha nem töltöte volna le, akkor megvett-e volna,
- ha nem osztja meg, akkor akik Tőle letöltltötték, megvették-e volna e la.
- akik tőle letölttöték, ha nem tőle töltötték olna le, k letöltötték volna mástól, vagy megvették volna, vagy addig kere4nek, míg nem találnak, vagy ha semmiképp nem tudják letölteni, akkor sem vették volna meg.
- aki letöltte nakk milyen anyagi háttere van, mire hazsnálja, pénbzkeresés, vagy tanulás (erre régen ingyéenes volt szóbeli megálllpodás)
- aki a letöltőtől töltte le, annak milyen anyaig háátere van ...
bonyolult.
Itt nincs olyan, hogy bementem az Adobe tyúkóljába, és elloptam a Csirke 8.0 CS-t, és az ADOBÉ megint állíthatja ezt elő, szülheti meg újból. Nincs erkölcsi kár, az anyig vitatható, mert azegynelet nem arról szól hogy VAGY BOLT, VAGY DC, hanem bejön egy az is, hogy
HA VAN DC ÉS VAN PÉNZ? ÉS VAN BSA, AKKOR BOLT
HA NINCS DC ÉS VAN PÉNZ ÉS VAN BSA, AKKOR BOLT
HA NINCS DC ÉS NINCS PÉNZ ÉS VAN BSA AKKOR NEM BOLT
HA VAN DC ÉS NINCS PÉNZ ÉS VAN BSA AKKOR NEM BOLT
és még lehet tetőzni, hogy
VAN DC NINCS PÉNZ VAN BSA MUNKÁHOZ KELL NEM BOLT
megint bocs a fogalmazásrt, megint csak azt mondom : DRIV3R -
rii
nagyúr
Ezt én is így látom felszínesen.
Ha géppuskával vigyáznának minden avi és mpg kiterjesztéű file-ra, akkor sem lesz bevételük több az én zsebmből mert nem szánom rá.
Viszont az erkölcsi norma megfelelő anyagi háttérrel párolsulva, különösen ha nyugalomra vágyik a lélek, megálljt mond az UNDERGROUND hajlamonak, és tized annyi DVD-t ugyan, de pémzért vesz....
Az ilyen akciók, hírek inkább lelki terror .... a DC nem fog kihalni ilyenek miatt. -
rii
nagyúr
Ez nem így megy nincs akkora erőforrásuk, hogy ilyen jelentételen dolgokkal foglalkozzanak. A gond akkor van, ha Téged feljelentenek, hogy CDket, DVDket másolsz. Aonnatól mindeggy mia valóság, kimennek, számítógép szétszued, HDD elvisz, megvizsgál, jegyzőkönyv, bíróság.
És megkérdik, hogy mi a zsösznek neked ennyi bprító.
erre Te mondod, hogy gyüjtöd őket.
És elhisziik, hiszen nem találtak rá nálad semmi nyomot arra, hogy DVDket CDker pénzért írnál.
Szeintem ... -
rii
nagyúr
A hírből kiemelnék 3 dolgot:
[1.] melyről fájlcserélő rendszerek segítségével az elkövető hozzáférhetővé tett filmeket, zenéket más felhasználók számára.
ezt csinálja magyaroszgáon 10-20-30,000 user.
[2.]A gyanúsított a filmeket, zenéket és szoftvereket peer-to-peer hálózatok segítségével gyűjtötte össze, majd az így letöltött – és részben más forrásból származó – szerzői műveket maga is hozzáférhetővé tette a rendszer felhasználói számára.
tehát amit letöltött, szisztematikusan meg is osztotzta, így bizonyíthatóvá vált, hogy a megosztását nem csak a HUB-on való fennamradása miatt alakította ki, hanem céljául tűzte ki, hogy közzé tegye mások ''tuljadonát'', ''szerzői jogát'' képző anyagokat.
[3.]A szakértői vizsgálat megállapította, hogy az elkövető legalább 336 sértettnek mintegy 43 és fél millió forint vagyoni kárt okozott.
Ki van zárva, hogy ezt a DC-ről UPLOAD jával érte el. Ez csak a CD/DVD másolásokra vonatkozhat. Ha valaki használ NetLimiert, és alapból csak ADSL-je van, ki van zárva, hogy ennyit letöltsenek tőle. Ráadásul ehhez nagyon populásris, aktuális, újszerű doilog kell, hogy tőle töltsenek.
Ki van zárva, hogy 336 db DVD, CD ISO-t tölstsenek le tőle. Ezeket DVD-n árulta, csak a hatás kedvéért szerintem ezt nem írják le, mert rá akarnak ijeszteni -még jobban- a DC társadalomra.
Bocs a fogalmazásért, nagyon fáradt vagyok.
csak annyit mondok: DRIV3R -
rii
nagyúr
Ijj, de durva ... gondlom egyetlen jó megoldás a minimális megosztásal megbújni, ''elvegyülni'' a tömegben.
egy HUB-on 6000 userből 30-nak 200 fölött van a megosztása.
Ők szerintm tényleg elérhetik a kritikus szintet. Ha lehet ilyet mondani.
Viszont 1840-nek ''csak'' 80és 40 giga közt. Szerintem kicsi az esélye, hogy kishalat kiemelnek.
De tényleg ... mivel ''lehet'' kiirdemelni az Ő figyelmüket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged