- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
igaz! Csak sajnos nem azon a Pistikén kellene példát statuálni, aki csak saját használatra ment le biztonsági másolatot... Minden ünnep elött tele van a tv, hogy melyik piacon mennyi hamisított cd-t dvd-t lehet kapni! Bezzek arról nemigazán beszélnek, hogy elfogták volna őket! (nem lehet őket elfogni, mert a mögöttük álló bűnbandát kell leleplezni... - ezzel ne etessenek). Inkább a kicsi átlaguser-t riogatják, fenyegetik!
Csak az arányokkal és az eljárással nem értek egyet! -
net84
őstag
Több fórumot, topicot végigolvastam (vagy csak beleolvasgattam olvasgattam). Jogdíjat fizetünk az írható CD-k, DVD-k és már a memóriakártyák, eszközök után is. Ezzel feltételezik rólam, hogy biztos, hogy bűncselekényt követek el. Tudtommal a törvény kimondja, hogy mindaddig nem tekinthető bűnösnek senki, amíg be nem bizonyosodik, hogy az! Tehát itt az első ''hiba''!
Valamint kifizetem a lemez, memória kártya után a jogdíjat, ezek után azt másolhatnék rá (természetesen csak saját használatra), amit akarok, mert a jogdíjat már az üres lemez vásárlásakor kifizettem! Az más kérdés, hogy a jogdíj mértéke milyen és mekkora... Íme a második ''hiba''!
Mi van abban az esetben, ha saját ''művemet'' (legyen az kép, fénykép, saját készítésű music...) másolom, veszem fel az adott lemezre, adathordozóra? Akkor hova nyújthatom be a számlát, hogy az ez után járó ''jogdíjat'' kérem? Ez már a harmadik ''hiba''!
Most vagy én vagyok a hülye vagy nagyon zavaros itt valami !!!
Na jó! Hülye vagyok és ez az egész nagyon zavaros és még ''sántít is a dolog''!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged