Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
nekem is van a 24 + 2x4 -es tápcsatik mellett a lapon 2 floopy-s molex
és a manualban azt írták, h cf esetén növelik a stabilitást. biztos arra gondoltak, h a vga a táp másik ágáról is fogyasszon, azt is terhelje
szerintem a 6 sata (ha jól emlékszem annyi van rajta) az a kategóriájának megfelel. alsó kat: 4 db, közép: 6 db, felső: 8+
de minnél tovább gondolkodom, annál kevésbé érzem át, h ki ennek a lapnak a célközönsége -
Muton
addikt
azért ezt nem nevezném csúcslapnak. max felsőközép, vagy még az sem, illetve csak az nv-s lapokra gondoltam. a többinél nincs 2, de 1 pörgő sem
én nv-s lapot nem vennék (pl a hőtermelése miatt sem) és úgy gondolom sokan csak az sli miatt veszik meg (mert más okot nem látok - mondjuk ettől még lehet), akinek meg van pénze 2 vga-ra (gondolom nem low level), annak ne legyen már gond pár ezret belefeccölni a nv chip fogyatékosságának orvoslásába,ami egy normális hűtőben testesül meg. szép mondat volt -
Muton
addikt
szerintem nem a ventikkel van a gond, mert azt nv chipsetnél alap, h az első körben cserélni kell vmi passzív értelmes megoldásra, hanem a 4 hátsó USB-vel. azért ez így elég kevés, miközben hely meg lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged