- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
nekem is van a 24 + 2x4 -es tápcsatik mellett a lapon 2 floopy-s molex
és a manualban azt írták, h cf esetén növelik a stabilitást. biztos arra gondoltak, h a vga a táp másik ágáról is fogyasszon, azt is terhelje
szerintem a 6 sata (ha jól emlékszem annyi van rajta) az a kategóriájának megfelel. alsó kat: 4 db, közép: 6 db, felső: 8+
de minnél tovább gondolkodom, annál kevésbé érzem át, h ki ennek a lapnak a célközönsége -
Muton
addikt
azért ezt nem nevezném csúcslapnak. max felsőközép, vagy még az sem, illetve csak az nv-s lapokra gondoltam. a többinél nincs 2, de 1 pörgő sem
én nv-s lapot nem vennék (pl a hőtermelése miatt sem) és úgy gondolom sokan csak az sli miatt veszik meg (mert más okot nem látok - mondjuk ettől még lehet), akinek meg van pénze 2 vga-ra (gondolom nem low level), annak ne legyen már gond pár ezret belefeccölni a nv chip fogyatékosságának orvoslásába,ami egy normális hűtőben testesül meg. szép mondat volt -
Muton
addikt
szerintem nem a ventikkel van a gond, mert azt nv chipsetnél alap, h az első körben cserélni kell vmi passzív értelmes megoldásra, hanem a 4 hátsó USB-vel. azért ez így elég kevés, miközben hely meg lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Eladó Hibás alaplapok!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest