Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Affene, ezt elnéztem: szóval nem rád gondoltam amikor a ''nagyon sok pénzűekről'' írtam, hanem a 18 évesről, aki az érettségire kap ilyet a kocsi mellé... mert sok ilyen van, szóval azok akarnak villogni, nem pedig egy tiszteletbeli mobiltesztelő
Bocs, ha rosszul fejeztem ki magam.
-
Athos07
senior tag
válasz
Coyote2000 #23 üzenetére
Azért nincs igazad. Észrevehető, hogy azok, akiknek sok (nagyon sok) pénze van kevésbé érzékeny az egyszerűbb formavilágra, sokkal inkább a ''nézzétek má, nekem olyan telóm van, hogy minden benne van'' életérzés dominál. És bárhogy is nézed, ez az N95 nagyon közel áll ehhez. Főleg, ha HSDPA-t is tudni fog, mert akkor aztán ereszd el a hajam...
-
Athos07
senior tag
Egy rövidebb leírás az N92-ről, és egy link az N92 tesztjéről. Dióhéjban, ami nekem fura volt: azon filozofálnak, hogy talán az N92-n még akar a Nokia variálni, mivel azt írják, nem olyan jól megépített, mint az N91-N90. Viszont azt hozzák ki, hogy biztos nem az N93/95 lesz az átdolgozott változat, mivel logikusan a Nokia egy új optikát, és nagyobb megapixelszámot egy teljesen különálló készülékben fog eladni. Azért nézz bele, érdekes lehet.
mod: a link lemaradt:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Azért kell egy bizonyos méretű kijelző ahhoz, hogy értelme legyen rajta tévét nézni. Nem tudom mire menne az egyszeri nő, ha pl. a Samu i300 12cm2-es (ugyancsak QVGA) kijelzőjén kéne megnézni akár csak egy klippet... hát szóval alig lenne élvezeti értéke. És nagy kijelző, nagy test (nagy élvezet!)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest