Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Ami a kompatibilitást illeti, bizonyára igazad van, de én még kevés olyan titkárnőt, ügyintézőt láttam, aki a Word lehetőségeinek akár a 20%-át is ismerte volna. ;]
A normál irodai ügyintézésben előforduló esetekben rövid három hét alatt én semmi kompatibilitási gondot nem tudtam felfedezni. -
bitfarkas
őstag
válasz
localhost #18 üzenetére
Köszi.
Mindenesetre, ha csak ennyi a kompatibilitási probléma, az a felhasználók 99.5 %-a számára értelmezhetetlen.
Akkor pedig a könnyű kezelhetőség meg főként az ár a döntő. Ennél az általad javasolt progi hajóhosszal vezet. Egy gondom van csak. Nem ismerem, nem is hallottam róla. Van demoverziója? Az általam ajánlott progi a múlt hónapban felkerült egy nyomtatott számítástechnikai lap Cd mellékletére, azóta részletesebben megismertem én is.
Ez a demoverzió szvsz nagyon jó reklám. Azóta ajánlom én is mindennkinek. -
bitfarkas
őstag
Abszolute kompatibilis. Most egy demo változatot tettem fel, azt használom. Kicsit más a fazonja, mint az M$officenak, de gyorsan hozzá lehet szokni.
Hogy miben nyújt többet?
''magyar clipart-képekkel, szinonima-szótárral, idegen nyelvű helyesírás-ellenőrzéssel, angol, német, francia szótárral, levelezés-titkosítással valamint multimédiás súgóval egészült ki''
Na meg persze az ára. A profi változat nettó 29K, az ötödik licensztől már csak 23K.
A családi verzió lényegében csak a profi szövegszerkesztő nettó 6,4K-ért.
Nézd meg a Weboldalukat. [L]http://www.magyaroffice.hu [/L] -
bitfarkas
őstag
Remélem repülőt nem úgy vezetsz, mint olvasol. Nem az openofficeról, hanem a magyarofficeról beszéltem. Az pedig igencsak beolovassa a beszúrt táblázatos, lábjegyzetes dokumentumot bármely word verziójú is, sőt maga is produkálja ezeket. Az ára (professzionális változat) pedig 30K alatt van.
-
bitfarkas
őstag
Miért nem veszel Magyaroffice-t? Majdnem annyit tud, nyelvi ellenőrzésben ill. szótár-támogatásban többet (mezei felhasználó nem érzékel külömbséget) és belefér az általad említett pénzügyi keretbe. Ráadásul felismeri a M$ összes dokformátumát, menteni is tudsz bármelyikbe. :))
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest