- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fifi_addict
tag
örülök, hogy felviditottalak...
akkor konkretizálok: van olyan rendszer, ami futtatja a hardvert, de külön meghajtón kezeli a usr hüjeségeit pl szimbolikus linkkel a linux? én nem értek hozzá (linuxhoz), ami még nem zavar... hisz nem nagyon használom...
bár igyekszem, esküszöm!
-
Male
nagyúr
Elvileg ez olcsóbb lehetne mint egy CF+átalakító, bár a kis eladott mennyiség miatt gondolom nem lesz az. Igazából nekem WinMe-t kéne rápakolni (Virtual memory, System Restore, stb kikapcsolva természetesen), egy 512MB-os bőven elég lenne ehhez. Összesen két program kell rá, egy video lejátszó és egy digitalizáló, ez kb 5 MB. Más nem is futna róla. Ennyit azért bírna pár évig szerinted egy CF (napi 1 indítás maximum)?
A bűvészkedést úgy értettem, hogy nem veszek átalakítót (bár már 3K körül is láttam, szóval elgondolkodtató), hanem én csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest