Új hozzászólás Aktív témák
-
fifi_addict
tag
örülök, hogy felviditottalak...
akkor konkretizálok: van olyan rendszer, ami futtatja a hardvert, de külön meghajtón kezeli a usr hüjeségeit pl szimbolikus linkkel a linux? én nem értek hozzá (linuxhoz), ami még nem zavar... hisz nem nagyon használom...
bár igyekszem, esküszöm!
-
fifi_addict
tag
azokat én is ismerem szoktam is használni... zuhannak is szépen. össze. a koncepció az, hogy be lehet-é állítani, hogy a változó ''dolgok'' egy vinyon legyenek, míg a fixek a fentebb említett eszközön, amit azért néha módosítunk. pont a linux kevésbé tünik erre alkalmasnak, a merev filerendszere miatt.
no de egy xpott elvileg tovateszel ''minden''-t, ami userspeci (?)... annak meg több hely kell, ergo, drága...
-
fifi_addict
tag
És olyan op rendszer is van, ami felállás után nem ir az alapmeghajtóra? Mert akkor (sacc) 1/10 ennyiért meg is érné tán...
a mezei usereknek is, akik azért sokan vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest