- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
gatekeeper
csendes tag
Azért azt ne felejtsd el, hogy az AMD oldalán is megvan ez, csak nem a ilyen látványosan a foglalatcserével csúcsosodik ki. A 1,5 évvel ezelőtti AMD-s alaplapokba ugyan bele tudod tenni a legújabb procikat, de nincs értelme, mert a teljesítménynövelő újdonságait (pl. folyamatosan emelkedő FSB, dual memóriakezelés stb.) nem tudod kihasználni.
Tehát azért elmondhatjuk, hogy az AMD is folyamatosan ösztönzi a vásárlókat, bár azért ebben az Intel jobban ludas.
Egyébként meg tudomásul kell vennünk, hogy most a fogyasztói társadalom korát éljük, az a gyártók célja, hogy minél többet vegyen a vásárló. A ''régit'' cserélje le állandóan a legújabbra-legjobbra(!?!). Sajnos nem érdekük sokáig, jól és megbízhatóan működő eszközöket csinálni, mert így ki venné meg az újat.:(
Nekünk pedig marad a remény, hátha sikerül vennünk valami olyat, ami a lehető legtovább és a leggazdaságosabban használható. -
gatekeeper
csendes tag
Maximálisan egyetértek veled!
Én már 1,5 éve használom a P4 1,6A-mat 2,4-re húzva és semmi bajom vele és a rá épülő rendszerrel. Előtte 2,5 évig használtam Celeron 300A-t és szintén 2,5 évig a P166MMX-et, előtte pedig AMD K5-100-as rendszerem volt 1,5 évig. Mindegyikkel meg voltam elégedve és sohasem szidtam a másikat, csak azért mert éppen mikor és hol melyiket volt divat szidni. :(
Próbáljuk már megtanulni, hogy más is lehet jó, nemcsak az ami éppen most nekünk tetszik és nem szidni a másikat.
Én meg fogom várni az új tokozású Prescottot és majd akkor döntök az alaplap és procicsere ügyében, figyelembe véve az Athlon64-et is!!! :P
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest