- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
botye
tag
válasz
gatekeeper #13 üzenetére
Én is a ''lassú víz'' effektusban szenvedek. Ha egyszer összerakok valamit, akkor attól nehezen szabadulok meg.
DE!
Lassan tényleg elérjük az ''instant pc'' kategóriáját. Vagyis eszedbe ne jusson alkatrész szinten bővíteni a gépedet, mert úgysem lehet. Ennek következménye az, hogy 1-1,5 éves konfigok kerülnek a használt piacra, mert már sehova nem bővíthetők... ;-)
Ha ennek megnézzük a gazdasági oldalát, akkor (legalábbis én) eléggé elszomorodom. A software-ek igénye folyamatosan nő, újabb RAM és CPU igénnyel állnak elő. A CPU bővítés azonban magával vonzza az alaplap bővítését, amely a táp cseréjét, amely a ház váltását eredményezi. Ha szeretnék ''friss'' maradni, akkor kénytelen vagyok bővíteni, ergo kénytelen vagyok lecserélni mindent (a billentyűzet és egér kivételével). Vagyis 1-1,5 évente le kellene cserélnem a teljes gépparkomat, ami darabonként cca. 200 eFt+sarc-ba kerülne. Ezt azonban nem tudom megtenni.
És bizony-bizony ez az Intel sara, bármennyire is szépíteni akarom a dolgokat.
Aktív témák
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core i5-13500 OEM
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest