- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Szó esett itt Office termékekről, ennek kapcsán ajánlom mindenki figyelmébe az ingyenes OpenOffice.org irodai csomagot ([link]). Nagyon jól használható szoftver ez is, jó magyarítása van, ahol nem feltétel a 100%-os MS Office kompatibilitás, hanem elég kb. 9x%, márpedig pl. otthoni környezetben szinte mindig elég, oda jellemzően tökéletes. Ezzel a törvény betűjéhez igazodva meg lehet spórolni egy (vagy több) MS Office csomag árát, ennyivel is kevesebb oka lesz hisztizni a BSA-nak.
Ha valaki ragaszkodik is a Windowshoz (pl. mert valami miatt kénytelen), a legtöbb általánosan használt feladatra Windows alá is lehet találni ingyenes alternatívát, illetve otthoni felhasználásra sok egyébként fizetős termék is letölthető ingyenesen (pl. AVG vírusirtó, Kerio személyi tűzfal, hogy két, szerintem jó minőségű és hasznos szoftvert említsek). Ehhez kapcsolódó topic: [link] -
WN31RD
addikt
Ha forgalmas helyen eldurran az agyam a sok hülyeségtől, amit ilyen témában összehordanak, az vajon terrorizmusnak számít?
Mellesleg az én esetemben már úgyis mindegy... Linuxot használok, és az már önmagában terrorizmushoz vezet, ráadásul kommunista is vagyok emiatt.
(A ''sok hülyeség'' nem ezen hír szövegére vonatkozik, abban következetesen illegális szoftverhasználatot említenek.) -
WN31RD
addikt
Szóval csak adathordozót szeretnél lopni, te amatőr?
Én inkább majd betörök valamelyik szoftverfejlesztő céghez, elviszem az összes forráskódot és mentést, és akkor aztán tényleg elmondhatom magamról, hogy szoftvert loptam. Kénytelen leszek, mert annyiszor vádoltak már meg közvetetten engem is ilyen bűnténnyel, hogy lassan személyiségzavarom támad attól, hogy még mindig nem loptam soha szoftvert, sem egyéb ''szellemi tulajdont''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest