- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Aktív témák
-
FaBatka
aktív tag
Anandtech-ék szerint ott liheg a Nforce Ultra 400 nyakában.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ja:drága lesz
-
FaBatka
aktív tag
Tud már valaki valami árról a lappal kacsolatban?
-
Finrod
tag
Csak annyit meg arrol a 8PATA + 2SATA-rol, hogy az szerintem
4PATA + 2 * { 2 PATA vagy 1 SATA } , mivel valoszinuleg egy kontrolleren van
a SATA es a masodik 2 PATA kanoc.
Mellesleg igenis erdemes az a 8 PATA, mert ha jol akarod hasznalni, akkor
mindegyik csatlakozora egy egyseget teszel, es akkor full sebesseggel tudsz masolni egyikrol a masikra. -
rii
nagyúr
szétoffolátok a topicot .... :)
amugy köszönet mindenkinek a felvilágitásért ........ :)
XT-s alaplapom volt... izé... VAN KETTŐ .... of korsz ... uyghogy nekem már csak olyan XT kéne ami komplett .... amugy köszönet..... de már nem tok bevállalni több gépet.... -
dshk
aktív tag
annyit olvasok itt már a VIA 600-as chipsetjéről hogy naívan gondoltam veszek egyet. Erre nemcsak hogy ilyen nincs, de még a 400-as se sok, sőt a SATA-s alaplap is ritka mint a fehér holló. A cikkkek mintha kicsit megelőznék a jelen állapotokat.
-
biga
őstag
Sőt, ezt már Personal Computerként becézték:
1971: 4004 Microprocessor
The 4004 was Intel's first microprocessor. This breakthrough invention powered the Busicom calculator and paved the way for embedding intelligence in inanimate objects as well as the personal computer
OFF vége! -
biga
őstag
Nem tartozik igazából a témához, de ezt mondja az Intel Hall of Fame:
1974: 8080 Microprocessor
The 8080 became the brains of the first personal computer--the Altair, allegedly named for a destination of the Starship Enterprise from the Star Trek television show. Computer hobbyists could purchase a kit for the Altair for $395. Within months, it sold tens of thousands, creating the first PC back orders in history
Tehát ez volt az első PC! -
eddie303
őstag
OFF
XT-vel sajna nem szolgálhatok, de van 286-os alaplapom meg régi cuccom, ha kell ;)
Amugy...
Kissé helyesbítve, a 8086 és a gyengébb 8088 az Intel elsõ PC-be szánt processzora volt, ezen alapult az elsõ PC 1981-ben.... Amúgy 2000-ben jártam egy bontós üzletben pesten, volt egy XT, 50 Ft-t kértek érte :))
ON.
Tetszik a decka, megmuzsikáltatnám szívesen... -
Den
veterán
órajel kérdése. azonos órajel mellett a párhuzamos több adatot visz át. mondjuk ha 8 adatvezetékes a párhuzamos, akkor a soros 8x-os órajelen kb ugyanannyit visz át. ez mondjuk erősen leegyszerüsített.
Viszont a frekvencia növelésével a párhuzamosnál szinkronproblémák léphetnek fel (nem minden vezetéken ugyanakkor ér oda a jel), + a széles szalagkábel sok szempontból előnytelen. -
rii
nagyúr
köszönet....
akkor jól tuttam (valamennyire) ... csak azt nem értem, hogy hogy lehet gyorsabb, jobb, szebb a soros a párhuzamosnál..... vagy ez nem ugy van, mint a soros-párhuzamos portoknál.........? hogy a párhuzamos port ugyanannyi idoegység alatt tobb bit-et tud kuldeni (párhuzamosan) mint a soros, mer az meg csak egyet, soronként ......? -
FaBatka
aktív tag
Ilyen kell!!!
2 hét múlva lesz már ilyen??? -
Geli
senior tag
dejoneki:DDD...mi a francnak kell 10hdd? kétezergiga adatot ki tárol otthon?!;]
-
cyberdoom
tag
Nagy ügy . Az enyém 16 eszközt kezel ! :) BE7-Raid + 2db Promise Ultra TX Pro raid vezérlő.............
-
xuldar
addikt
Gondolom, a 10 HDD azt jelenti, hogy 8 PATA + 2 SATA. nem gyenge az biztos...
Amúgy miért van az, hogy az első hozzászólásaim mindig hibaüzenetet adnak, és a második kerül be a topikba? -
Sanya
nagyúr
Na ez egy jó deszka!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest