- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Nos csak hogy tiszta legyen én nem akarom hogy az NV bekrepáljon, csupán úgy gondoltam hogy ha nyereségük lecsökkenne akkor valamiféle pánikhangulat uralkodna el rajtuk és talán elkezdenének gondolkodni hogy kell NORMális VPU-t csinálni, normális cheateket nem használó drivereket és főként nem ilyen marketinget :DD
A játékokról: A Half-Life (1) annak ellenére hogy már van vagy 6 éves még is népszerűbb mint például Quake3 vagy JK2 és satöbbi új játék (ezt a multplayer felhasználok alapján mondom). Tehát ha Half-Life 2 is olyan népszerű, jó hangulatú stb. stb. lesz akkor nagy valószínűséggel többre megy vele az ATi vele, mint az NV a doom3-al, ami max 1,5 éven belül kifutja magát. -
HiperG
addikt
2x teljesítmény...
Én ezt képtelen vagyok elhinni. Amikor az NV30 készülőben volt és a 9700 Pro már piacon volt, akkor nagyban nyomatták a dumát hogy hány százalékkal veri a 9700 Pro-t.
OK hát a cucc nem jött össze, a sok nVidia fan pedig csak elnézően mosolygott egyet.
Jött az NV35, úgy lett beharangozva hogy 80%-al veri a 9800 Pro-t.
Kijött hát nem sokkal múlta felül, aztán kiderültek ezek a csalás ügyek.
Megint csak az derült ki hogy az ATi a jobb vétel. OK szép munka volt a melegedés csökkentése, de MÉG MINDIG sobban melegszik, többet fogyaszt és hangosabb mint a 9800 Pro.
Akkor ott van még a méret és még sorolhatnám, ja és ott van még hogy egyre több játék lesz optimalizálva ATi-ra (pl. Half-Life 2) -
HiperG
addikt
2x teljesítmény...
Én ezt képtelen vagyok elhinni. Amikor az NV30 készülőben volt és a 9700 Pro már piacon volt, akkor nagyban nyomatták a dumát hogy hány százalékkal veri a 9700 Pro-t.
OK hát a cucc nem jött össze, a sok nVidia fan pedig csak elnézően mosolygott egyet.
Jött az NV35, úgy lett beharangozva hogy 80%-al veri a 9800 Pro-t.
Kijött hát nem sokkal múlta felül, aztán kiderültek ezek a csalás ügyek.
Megint csak az derült ki hogy az ATi a jobb vétel. OK szép munka volt a melegedés csökkentése, de MÉG MINDIG sobban melegszik, többet fogyaszt és hangosabb mint a 9800 Pro.
Akkor ott van még a méret és még sorolhatnám, ja és ott van még hogy egyre több játék lesz optimalizálva ATi-ra (pl. Half-Life 2) -
HiperG
addikt
Mivel az NV35 is szar lett valamivel bíztatni kell a nVidia fanokat....
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest