- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
Nekem ez a forum nagyon bejon
Ilyen jot reg olvasgattam.
Par konkluzio azert kene: Mindenki lop mindenkitol. Nem is tudom, ha a kereket lejogvedtek volna akkor hol tartanank. Az MS fo bune, hogy ezzel a jogvedesi cirkusszal dobalozik. A tolvaj kialt tolvajt, ami sok embert felhaborit lathatoan, ahelyett hogy csondbe ucsorogne, es orulne hogy nem piszkaljak.
A melyik a jobb vita meg azert ertelmetlen, mert mindenki mast szeret. Az MS-t foleg azok szeretik, akik nem akarnak foglalkozni a gepukkel, csak bekapcsoljak es menjen. A szoftverekkel szemben nincsenek elvarasaik, probaljak hasznalni amit kapnak. Miutan mast nem ismernek, ezert konnyen becsaphatok. Tomegtermek tomegeknek.
Az informatikahoz ertok viszont elonyben reszesitik a szabadsagot, nekik inkabb megfelel egy Linux. Szamukra a minoseg is fontos. Termeszetesen ok kepviselik a kissebseget, ez minden mas teruleten is igy mukodik. En pl keptelen vagyok elviselni, hogy a win ablakkezeloje kivegzi a szineket a kepekrol. Ugyanaz a video vagy fenykep ugyanazon a vason teljesen maskepp jelenik meg. A Linux alatt a video szinte el, mig win alatt ronda fako, fenyek nelkul. Addig mar kideritettem, hogy az ablakkezelo hibaja, hisz irfanview-al (win es wine alatt) is szemmel lathato a kulonbseg. Probaltam konfiguralni a win-t, de az eredmeny mindig csak romlott. Tomegtermek effekt.
A masik fo kulonbseg a nyiltsag es zartsag kulonbsege. En is tettem mar tonkre Linuxot, mert nem olvastam el rendesen mit kell csinalni. Elofordul, ha az ember siet, vagy gyorsan akar valamit. Win alatt viszont ha szetszall, akkor max egyutterzest kaphatsz, olyan nalam is volt ez a hiba, majd kijon egy uj patch... Es addig? Hat varunk. -
dark100
aktív tag
Latom az MS elerte amit akart, minden hirportalon errol beszelnek. De most komolyan, ekkora hulyeseget ki vesz be? Ez az egesz nem a Linux-os kozossegnek szol, hanem az MS vasarloinak. Jart mar valaki itt a getthefacts vagy mi a halal honlapon? Minden 2. ceg azert valasztja a Win-t, mert ha beperlik az OS miatt akkor a nagy ceg atvallalja a perkoltseget. Illetve meg egy celja van, raijeszteni a Linux fele kacsingato erdeklodokre. Semmi tobb. Egyebkent a tortenelem soran eddig az osszes ilyen MS probalkozas csak a Linux nepszeruseget, ismertseget novelte. Mediabuborek. Ennyi.
-
dark100
aktív tag
Ez az egesz egy kamu
Ijesztgetes. Ennyi. Tobb szot nem eri meg ra fecserelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest