Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ragazzo
őstag
Nálunk viszik az ilyen telefont is.Főleg ha megáll a busz. Viktor kolléga biztos érti a célzást.

-
-
(An)Dante
őstag
Ha kicsit figyelmesebben nézed a képet feltűnik, hogy a billentyűk elrendezése teljes egészében a Nokia modelljeiből származik, akárcsak a menürendszere! Bezony, a SonyEricsson úgy döntött, hogy az egyszerűbb migráció és csábítás érdekében a mobilpiac legnagyobb szereplőjének vonásait is integrája egyes készülékeibe..
-
DaveNo1
veterán
SE-nek tényleg fejlődnie kell alsókategoriában mert még vannak ott gondok, kinézetileg sem néz ki annyira a j kategoria, ez mondjuk már nagyon alsókategoriás egy teló
egyébként érdemes megnézni sonyericson.com-ot mert már fenn van a k610 és a j100 is...elég gyorsan és hatásosan végzik a munkát a honlapon 
-
(An)Dante
őstag
Elég komoly az üzemzavar a SonyEricsson háza táján.. A pressben 65.536 színű kijelzőt írnak, míg a magyar honlapon 4.096 sznt említenek..
Az a gigászi tátongó űr a Vodafone, T-Mobile és Telenor méretes matricáinak fenntartott hely. Szerintem nem az a baj, hogy van egy rakat gyökér SE készülék, hanem az, hogy azok nem nagyságrendekkel olcsóbbak mint a nagyobb tudású testvéreik. Minimum vérlázító, hogy a Voda ínálatában a J210 drágább, mint a fényévekkel jobb K300i a Pannonnál. De ez amúgy a kártyafüggetlen készülékek listaárára is igaz.. -
Zoli bácsi
őstag
Hasonló navigációs gyűrűje van, mint a 6030-as Nokiának. Úgy hallottam, hogy a hagyományos joystickkal elég sok probléma akadt a SE telóknál. A billentyűzet része tetszik. Ha jól látható, nagy, monochróm kijelzővel készítenék, idősebbeknek jó kis teló lenne.
-
Ricardo
titán
Csúnya szegény

-
Njördli
tag
Érdekes 5let a gyökértelefon sony-s altenratívájának,ám sztem a kijelző akkor is bántóan pixeles,ha az ember nem vár el sokat tőle,csak azt h telefonálni tudjon.A másik észrevétel pedig a kijelző alatti üres tér,anon úgy fest,mint ahova kedvencedik szolgáltatóink nyomják majd a brand-jelzést..A képen nincs fent semmi ilyen,sem a megszokott quickshare felirat,ami jelen esteben természetesen értelmét vesztené
,viszont pl.engem naon idgeesítene egy a kijelzővel majdnem megegyező méretű voda logó a tellámon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- Projektor topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,viszont pl.engem naon idgeesítene egy a kijelzővel majdnem megegyező méretű voda logó a tellámon.