Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- One mobilszolgáltatások
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Igazad van,bár a DDR2-vel kapcsolatban sok negatív cikk jelent meg,főleg a nagyon rossz időzítések végett.És a legtöbb ember ebből kiindulva fikázza..többek közt én is.Mert még sosem volt a kezemben DDR2-es rendszer.
Bár én sem köpdösöm a DDR2/LGA775-öt(annyira..),csak nem látom még értelmét átállni ezekre,amikor még 30-40%-al kevesebb pénzért hasonló teljesítményü rendszert lehet kihozni a mostani hardware-ből.Tegnap nézegettem egy régi PCs könyvet 94-ből(a hírhedt COV újság készítői kezéből
).Ott pl. írták,hogy a Pentium mekkora nagy bukás és hogy nincs jövője..előítéletek mindig is voltak és lesznek is
..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest