Új hozzászólás Aktív témák
-
gzatarra
csendes tag
Fiúk,
Ugye fiúk vagytok? Nem is értem miért vagytok ennyire mérgesek? Főleg rám?
Tulajdonképpen egyedül Bog válasza érdekes, miután igaza van. Az SMSC tényleg így működik és tényleg ez a módja annak, hogy a tippeket összegyűjtse valaki. Talán még annyi tartozna hozzá, hogy az SMSC-kből bizonyos helyekre eleve átkerül a teljes sms forgalom. Ezt a mondatot, kedves mérges társak ne is olvassátok. Ti csak lottózzatok nyugodtan. Egyébként létezhetne, titkosított sms is, csak egy szót írnék: Enigma. Meg lehetne ezt a lottózást teljesen biztonságosan is csinálni, nem is értem miért nem akarják az illetékesek. Ugyanis csak annyit írtam, hogy az smsben megnyert ötösnek a biztonsági szintje nem 100%. nem mondtam, hogy meg fog történni, csupán azt mondtam, hogy a valószínűsége nem 0, hiszen ''ha a fogadó számra tesz valaki egy olyan monitoring eszközt, amely az összes erre a számra érkező SMS szövegét tárolja. És nyugodtan kijelenthető, hogy ezt sunyiban nem lehet megtenni egy szolgáltató központjában'' OK jelentsük ki.
Minden tiszteletem Bog-é aki érdemben szól hozzá.
Aki a barlangba küldött azt külön üdvözlöm. Ott találkozunk...
üdv.
ja én egyáltalán nem lottózom, de ti csak nyugodtan. -
gzatarra
csendes tag
Kedves Fórumtársak,
Attól, hogy Ti úgy gondoljátok, hogy amit írtam hülyeség, attól még ez így van. Talán érdemes lenne megkérdezni egy szolgáltatót, hogy mennyire biztonságos ez az SMS tippelés. Én megtettem. Ja és ez nem hangulatkeltés és nem is krimi. Egyébként amit leírtam azt tudja a SzRt. és a mobil szolgáltató is, csak nem mondja. Különösen Bog nevű házigazdának ajánlanám megkérdezni, hogy a szolgáltatók által használt SMSC-kből hova és hogyan tud kijönni az összes rajta átmenő SMS. (Csak mint fiktív elképzelés...) Egyébként igazad van a szolgáltatók tényleg nem látják az smseket csak ha kimondottan figyelnek. Pont ezt mondtam, hogy kimondottan figyelni fognak, hogy ki milyen tippeket tesz.
Szóval kérdezzünk csak meg egy szolgáltatót....
a 2. pontban lévő vélemény igaz is lehet, de tudni azt, hogy Solymos Tóni nevén lévő telefon nyert, ő lakik itt és itt és éppen abba a cellába van bejelentkezve, amelyik az otthonához a legközelebb van...
Ja még annyit, hogy amikor az SzRt. kiírta a pályázatot, hogy milyen rendszerrel lehet SMS-ben szerencsejátékot játszani, akkor ott szakértők magyarázták el, hogy plain SMS-el ezt megcsinálni igen veszélyes. Nem számított.
Maradok 10telettel
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest