SMS lottó a Pannonnál is

Június 1-jétől a Szerencsejáték Zrt. egyes népszerű játékait, mint például az Ötös- és Hatos lottót a T-Mobile és a Pannon ügyfelei is játszhatják SMS-ben. A megújult, a mobil vásárlás keretében elérhető egyik legsikeresebb termék, a két mobilszolgáltató közös fejlesztésének köszönhetően, sokkal könnyebben használható formában lesz elérhető a T-Mobile, illetve mostantól a Pannon ügyfelei számára is.

Idén nyártól már közel 8 millióan készpénz és bankkártya nélkül, SMS-ben is vásárolhatnak Ötös-, Hatos- és Skandináv lottót, valamint Jokert, Kenót és Góltotót. A Pannon és a T-Mobile ügyfelei így kényelmesen, akár külföldi tartózkodásuk során is, játékidőben éjjel-nappal próbára tehetik szerencséjüket. Az Ötös-, Hatos- vagy Skandináv lottó fogadáshoz (egyhetes, egymezős játéknál) vesszővel elválasztva (például 5,14,25,36,47) elküldeniük kedvenc számaikat a 1756-os rövid hívószámra, majd egy másik SMS-sel jóváhagyni a vásárlást. Ezt követően szintén SMS-ben kapják meg a megtett számokat tartalmazó igazoló „szelvényüket”. A hagyományos szelvény Szerencsejáték Zrt. által meghatározott árán túl mindössze az előfizető díjcsomagja szerinti két SMS díja fizetendő.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei mobil vásárlási hitelkeretük, a Domino ügyfelei m-com egyenlegük terhére vehetik igénybe a szolgáltatást. Pannon számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelek hitelkeretük, és/vagy univerzális egyenlegük-, míg a Pannon kártyás előfizetők univerzális egyenlegük terhére lottózhatnak SMS-ben. Az univerzális és az m-com egyenlegek feltöltési módjáról a szolgáltatók honlapjain (www.t-mobile.hu, www.pannon.hu) vagy ügyfélszolgálatán lehet tájékozódni.

A T-Mobile-nál 2005 óta elérhető mobil lottót gyorsan megkedvelték az ügyfelek, és segítségével eddig több mint 600 000 alkalommal lottóztak. A Pannon csatlakozásával ez a szám a következő 1 évben akár meg is duplázódhat. A mobillal megvásárolható termékek és szolgáltatások körének bővítésével a mobiltelefon szerepe a következő években a kereskedelemben is jelentősen felértékelődhet. Ezt jelzi, hogy a Pannon és a T-Mobile a mobilvásárlás terén együttműködve több sikeres, a mobilvásárláshoz kapcsolódó újdonságot vezetett be. Így többek között lehetővé teszi az autópálya-matrica, továbbá a több városban elérhető parkolási díj vásárlását mobiltelefon keresztül, SMS-ben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés