Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ismerem az SMSC-k működését, a riportoló és monitorozó eszközöket, és tudom, hogy egy mezei operátor milyen és mennyi adatot láthat. Az SMS szövegét nem. Sőt, tájékoztatlak, hogy az SMS üzenetek kb 5 másodpercet töltenek az SMSC-ben, amíg kipostázásra nem kerülnek, utána törlődnek. Tehát a nyertes SMS-t még csak vissza sem lehet keresni a nyerőszámok alapján a szolgáltató rendszerében, azt csak a fogadó oldalon fogják tudni, hogy honnan jött.
Egy kivétel van, ha a fogadó számra tesz valaki egy olyan monitoring eszközt, amely az összes erre a számra érkező SMS szövegét tárolja. És nyugodtan kijelenthető, hogy ezt sunyiban nem lehet megtenni egy szolgáltató központjában, kivéve ha a teljes hálózatfelügyeleti osztály benne van a buliban. Szerinted ennek mennyi az esélye?
Elég egyértelmű voltam? -
shev7
veterán
''Pont ezt mondtam, hogy kimondottan figyelni fognak, hogy ki milyen tippeket tesz.''
Mi meg pont azt mondjuk, hogy ez hulyeseg, mert nem tehetik meg... foleg nem a szimpla rendszergazdak...
''ott szakértők magyarázták el, hogy plain SMS-el ezt megcsinálni igen veszélyes. Nem számított.''
Mondjal nem plain sms-t.
Tovabba: ne vegyel sms-ben parkolojegyet, mert tudjak mettol meddig hol fogsz parkolni, nagyjabol tudjak meddig nem leszel az autod kozeleben, azaz mennyi idejuk van feltorni.
Valamint ne vegyel autopalya matricat sem, mert akkor tudjak mikor nem vagy otthon, es mennek betorni.
Sot ne is hasznalj mobiltelefont, mert tudjak merre jarsz.
Akkor jarsz a legjobban, ha kikoltozol egy barlangba a hegyekbe.
[Szerkesztve] -
-
Bog
HÁZIGAZDA
Kedves fórumtárs,
szerintem ez tök felesleges hangulatkeltés, és teljesen fiktív elképzeléseken alapul.
1. A szolgáltatók NEM látják a SMS központon keresztülmenő SMS-ek szövegét, csak ha kimondottan figyelnek nemzetbiztonsági felszólításra egy adott számot.
2. A cellainformációból nehéz kideríteni, hogy pontosan hol vagy, a cellák nagysága alapján (amely változó, főleg vidéken nagy) nem találnak meg.
Úgyhogy ezek alaptalan dolgok. -
Ramius
őstag
Racecam szavaival élve: hülye!
Jó, persze megtörténhet, de ez nem harlem vagy mittudomén mi, hogy ilyenektől kellene tartani. Vagy csak én vagyok nagyon naiv?
Egyébként engem ez a veszély nem fenyeget, hogy ilyenre vetemedjek, mert inkább 5 perc egy lottózóban, mint +2 sms. Ígyis nyernek rajtunk pont eleget. A telefontársaság is meg a szerencsejáték rt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest