- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Azért mert számomra rusnya, azért még Neked tetszhet, és ezen szerintem nem fogunk összeveszni. Nekem ennek ellenére nem fog továbbra sem tetszeni. Egyébként nem nagyon jön be az SE design újítása, még ha pl. a W880 szálcsiszolt fém előlapja tényleg nagyon jó.
Igen, 220*176-ra gondoltam, csak elfelejtettem az első számot...
[Szerkesztve] -
AS
félisten
-
Ricardo
titán
Nem rossz nem rossz. Remélhetőleg az SE egyre több telefonjába fogja belearakni a HSDPA-t.
-
Az a harci helyzet, hogy nekem ez is tetszik - nem női szemmel is - nem tartom rusnyának.
Az ráadásul csak hab a tortán, hogy a tipikus SE jegyek megőrzése mellett több olyan készülék is látott napvilágot ami más külsővel nehezen összehasonlítható.
Ez jó, hiszen több vásárlói és felhasználói rétegnek biztosít választási lehetőséget.
A kijelzőhöz annyit, hogy a SE nem is alkalmazott 208*176 pixel felbontású kijelzőt.
A 176*220 inkább helytálló.
mrlujoak -
Scalpel
senior tag
Nekem se a szín, se a forma nem tetszik... a kagylókat egyébként is utálom, az ilyen rusnya darabokat meg végképp.
Nem tudom, nekem egyelőre Hazánkban nem hiányzik sem a 3G, sem a HSDPA a telefonokból...ilyen használati díjak mellett...
Még jó, hogy QVGA kijelzőt tettek bele...milyen lenne már 208*176-ban vagy mennyiben netezni... mikor QVGA-ban sem lehet nagy élvezet... az lenne az igazi kínzás -
A Sony Ericsson kagylói soha nem tetszettek, ezzel sem vagyok másként, de legalább a kijelzőt felhízlalták QVGA-ra...
Fejlődik a cég! -
Stiky
senior tag
Jujj, sok a hely a belső kijelző alatt, csak nehogy vodkafonos legyen
Mondjuk a Z610i-nél sem volt kisebb...Talán csak a technika nem férne el ha kisebb lenne...mind1
Feketében jöhetne...gondolom jönni is fog.
Egy fehér verzió is betoppanhatna, fekete feliratos oled kijelzővel -
AMD Power
titán
Nálunk ez lenne az első HSDPA-s SE úgye?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest