- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Én valahogy nem látok hasonlóságot a w880-nal...
Még csak nem is penge...
-
-
Éwy
csendes tag
Mennyibe kerül ???????,
[U][/U]
-
TexT-BoY
addikt
Bár az elmult időkben els samsungosodtam, ez a SE akkor is nagyon megfogott..
Most volt rendre D500, X160, E250, D900 samsungom és mindel nagyon megvoltam elégedve, már nem is néztem más márkát. De ez annyira jó kivül, és bőséggel elegendő /nekem/ a tudása hogy azthiszem ez lesz hosszutávon a telefonom, addig most marad az X160+Meizu M6. Remélem hamarosan megjelenik, jó lenne már a nyáron ezt nyomogatni bár erre elég kis esélyt látok. -
zopet
tag
Lehet már kapni valahol? Én nem találtam még.... mikorra várható? az se.hu-n fenn van már,
-
Bog
HÁZIGAZDA
Emberek, ez nagyon állat!
Lehet, hogy nem egy nagy tudású masina, de orbitálisan nagyot üt. -
badacsony
őstag
válasz
AMD Power #90 üzenetére
Nem lenne jó ötlet az SE részéről, ha az árat a 3G-s W850i fölé lőnék be. Mire ez kijön, a W850i 65k (vagy még kevesebb) környékén lesz, valami ilyesmi árra tippelek.
Egyébként nagyon bejön ez a W580i, külön tetszik, hogy az oldala nincs telerakva gombokkal. A fényképező a lehető legjobb helyre került, AF nekem nem hiányzik (bár K550i-m van), azzal sem lehet (még) elérni a normál fotómasinával készített képminőséget.
A csatlakozó szerencsére oldalra került (így nem törik meg annyira a kábel), ennek ellenére nem ártott volna lecserélni a FastPort-ot mini USB csatira és 3,5 jack-re.
Jöhetne a wifi-s változata magsabb számú W-s szériába.
[Szerkesztve] -
marcarc
senior tag
nekem nagyon bejön ez a teló!az is biztos h csak walkman telóra fogom lecserélni a jó kis w810i met!csak attól tartok h ez a modell jó ideig 100 ezren felül lesz és mjd max 1 év múlva válik számomra elérhetővé!Sajnálom
-
AMD Power
titán
W580i Walkman
[link] -
marcarc
senior tag
Hisztek a fórum címének?Hogy olcsó walkmen lesz?
-
nord^ph
tag
upsz már volt pár
[Szerkesztve] -
Zoltanfi
senior tag
Emlékeim szerint a Te honlapodról van a kép.. Diavetítés van beállítva képernyőkímélőnek és pont ez jött, mikor fotóztam
ByB:
Ha van lehetőséged, akkor örömmel vennék egy hasonló fotót a W850i-ről, csak hogy összemérjük, hogy melyik a szebb.. Mehet a saját topicjába is, hogy ne itt offoljunk..
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Én 1920x1200-as felbontásban használom a monitorm és nekem éppen elfér a kép magassága (1000 pixel) az ablakban scrollozás nélkül... 240x500 pixeles méretben is tökéletesen látszott volna minden, de szerintem te is érzed, hogy itt nem csak a méretezésről van szó: buta off hozzászólásként még a 240x500 pixeles kép is nagy!
-
legiaap
félisten
Ezt a videót én is megnézném,de nekem 4 mesodpercnél megáll a lejátszás.
AS nem tod másképp belinkelni? -
AS
félisten
Rengeteg se tulajnak tetszik de legtöbb kamera miat nem fogja megveni, ha már egy 2 megapixeles af lenne benne akkor már cserélnék is le a telojukat!
-
Kobe
veterán
megjelenik asszem pont gatterolok be majd boltba megvenni
kvaszép, olcsnak ígérik, csomó kedvezményes pntom lesz addigra, és NAGYON faszán néz ki a kék szal musthave kategória -
DTF
aktív tag
Szép-szép, de az SE kínálatából még mindig nem tudom lecserélni a lassan 2 éves W800i-met, mivel nincs jobb nála (ezidáig). És sajna valószínűleg nem is lesz.
Bye-bye SE! -
Zoltanfi
senior tag
Szép a teló, de csúnyán belerondítottak ezekkel a ledekkel a gombok között. Miért nem a gombokat világítják meg inkább, miért a közüket, ráadásul így
-
AS
félisten
Nekem teljesen.
Valoszinü sávszéleség gond van. -
AS
félisten
Hoszu video:
[link] -
AMD Power
titán
-
Mac!
aktív tag
Az oldala azért világít, mert kinyitott (széttolt) állapotban egy b@szott nagy lyuk tátong a teló oldalán, amin keresztül kilátszik a billvilágítás ledje...
Szerintem ez a lyuk egy elég nagy minusz pont a telónak, mert bár az idő nagyrészében össze van csukva, de a porosodásnak és egyéb külső behatásoknak nem tesz túl jót egy ekkora lyuk a telón... -
orbano
félisten
válasz
Sunyi Sanyi #52 üzenetére
ha a w800-ból indulok ki, akkor a valóság inkább a PS-es képekhez van közelebb mintsem az élő fotókhoz...
-
orbano
félisten
uhhhhhh de szép. kár hogy ezen is oldalt van a rendszercsati, ezzel 0%-ra csökkentve a walkmanként való használhatóságot
-
AS
félisten
Uj élö képek :
[link]
Érdeség hogy az oldala világit... -
AS
félisten
Élö képek!
Innen nem tudok linkelni mert levan védve:
képek:
[link] -
Sunyi Sanyi
senior tag
Nagyon szép mind 2 színben!
A kamera stagnálását én is sajnálomLegalább W800i szintű megoldás lehetett volna!
-
kukac7
tag
wow, ez nagyon jol nez ki!
kar, hogy most vettem k610est.
lehet lecserelem majd erre, ha barati aron lesz elofizuval.
pontos hazai megjelenes? -
bobace
addikt
És ennyi
Nincs fejlődés és kész. Kicsit jobb design, kicsit nagyobb minden benne, kicsit újabb. A kamera meg kicsit szarabb. Ez 0.
Se 3G, HSDPA meg SE szinten se, nekem TV, GPS, Wifi kell a Walkman szériába legalább 3MP kamerával 3x opt zoommal. De tényleg. All in one telefont akarok
Ettől függetlenül hogy gyakorlatilag gagyibb a teló mint a W800-am én azért erre már váltanék ha az ára is egybeesne az enyémmel, de mivel minimum 2x annyi lesz, ááá nem is mondom semmit. -
AS
félisten
De akinek fehér kell:
-
bobace
addikt
Hát ez tömör gyönyör. Nagyon szép, és az a kék W felirat, hát az valami iszonyat degign
És igen, kár hogy az SE elég drágára veszi a kezdő árakat, de ahogy el szoktam nézni 2 hónap mulva már normális áru szokott lenni. Na bizakodom -
Jégkokó
veterán
Azt nem értem, hogy a SE mostanában nem is csinál 2 megapixeles kameránál nagyobbat a telefonjaiba.Mert még a felsőbb kategóriába sincsen nagyobb.
-
AS
félisten
Most lehet örülni:
Se a Samsung Zseniális kameravédést használja, igaz enél az optikánál anyira nem lenne fontos. -
Ricardo
titán
Elvileg ez a kistesó, és ebben benne van a rádió
határozottan tetszik. A gombjai sem a sokat kritizált ''csíkok''. -
cornfake
aktív tag
Jesszusom de gyonyoru szurkeben...
ember meglatta es ennyit mondott:''megint telefont veszel?''
honna tudja a SE h nekem mi tetszik?sztem...aa nemis mondok semmit -
-
Zoltanfi
senior tag
Méretei......... 99mm x 47mm x 14mm
Memória........12Mb belső + 512MB Memory Stick Micro
Kijelzője........2.0'' 262k color TFT, (240x320 pixel)
Bluetooth.... ..2.0 és A2DP (stereo)
Kamera:........2Mpx
Működés.......GSM 850/900/1800/1900MHz
Megjelenés:...Q3 2007
Egyéb:..........Walkman 2.0 music player, FM radio, fitness features, speakerphone, instant messaging, HTML browser, RSS reader -
czipaocsi
aktív tag
azért a magyar piacon korántsem olyan ''rózsás'' a nokia pozíciója, nincs akkora előnye, mint globálisan, persze piacvezető, de láttunk már nyertes pozícióban lévő vállalatokat, amelyek ''kényelmességük'', ''megszokásaik'', magas áraik stb. miatt pillanatok alatt elveszítették dominanciájukat...
nem kívánom ezt nokiának, de ha megnézzük a relatív fejlődés ütemét 2006-ban, azé SE 60% körüli volumennövekedése elég komoly, míg nokia csak a piaccal együtemben bővült...
de sztem ne menjünk ebbe bele, offffff
egyébként tényleg veszik, mint a cukrot, mert a nokia név az etalon és a fogyasztók arra nem veszik a fáradságot, hogy körülnézzenek a piacon, vakon veszik a nokiát, bár lehet h azért mert télleg jó.......
na jó abbahagyom -
tween
őstag
A súlyán kívül tudni valamit a fizikai paraméterekről?
-
czipaocsi
aktív tag
-
Jégkokó
veterán
nem tudom ki hogy van vele, de nekem a középső gomb minden telefonba az oké t jelenti, de itt a két szélső gombbal lehet bármit leokézni.Szóval nekem kezelhetőségre nem jönnek be az ilyen gombos SE-ok
-
mrlujoak
veterán
Szerintem ilyentájt felesleges az árról vitatkozni, hisz az úgyis magasabb lesz, mint azt várjuk.
Ha meg is jelenik x összegért úgyis hetekkel később elkezd a 0 felé konvergálni, és akkor majd elérhető, barátibb áron lehet megvásárolni.
mrlujoak -
blueMerle
veterán
Ez nagyon tetszik de mocskosul drága lesz. SE mostanság nagyon el van szállva az áraival
-
Frenky87
aktív tag
AF van/lesz benne? Csak azért kérdem, mert az utóbbi időben sajna megfeledkezik róla a SE (tisztában vagyok vele h tudatosan
)
-
Picicicus
aktív tag
Nekem tetszik igy fehérben,és ezek szerint nem lesz vastag mint ált. a szétcsusztatható telcsik!
Az árra én is kiv. leszek! -
lorcsi
veterán
Olcsó mi..?
már félek az árától... -
DarkByte
addikt
Ha a közép/alsó kategóriát célozza meg árszegmensileg az SE, akkor ez a teló még sikeres is lehet. Szerintem egész jól néz ki
Vajon itt is pálcika gombok vannak a felszín alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest