- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
És ennyi
Nincs fejlődés és kész. Kicsit jobb design, kicsit nagyobb minden benne, kicsit újabb. A kamera meg kicsit szarabb. Ez 0.
Se 3G, HSDPA meg SE szinten se, nekem TV, GPS, Wifi kell a Walkman szériába legalább 3MP kamerával 3x opt zoommal. De tényleg. All in one telefont akarok
Ettől függetlenül hogy gyakorlatilag gagyibb a teló mint a W800-am én azért erre már váltanék ha az ára is egybeesne az enyémmel, de mivel minimum 2x annyi lesz, ááá nem is mondom semmit. -
bobace
addikt
Hát ez tömör gyönyör. Nagyon szép, és az a kék W felirat, hát az valami iszonyat degign
És igen, kár hogy az SE elég drágára veszi a kezdő árakat, de ahogy el szoktam nézni 2 hónap mulva már normális áru szokott lenni. Na bizakodom
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest