- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
karib
addikt
válasz
Cyberslider #14 üzenetére
Ismétlem magam, szerintem a Socket 754 Sempron egy nagyon ígéretes proci - várjuk meg az első teszteket. A névcsere egyértelműen azt jelzni, hogy kicsit feljebb akarják pozicionálni, mint a Duront, ami mindenkinek ''filléres'' processzorként vésődött az agyában, talán Amerikában méginkább, mint itt, és azon a komoly piacon egy rossz gondolati társítás eláshatja a bevételeket, így valszeg legjobb volt cserélni.
-
karib
addikt
A Socket A szép lassan teljesen kifut. Nem tudom, pontosan mikor, de egyszer csak szépen be fogják fejezni a procik gyártását. Ettől még sok-sok hónapig dögivel lehet majd kapni még procit, nem kell aggódni, van pár darab az AMD-nél és a kereskedelmi csatornákban felhalmozva.
Az AMD pedig teljesen áttér a Hammer vonalra, egyértelműen azt fogják fejleszteni, a különböző procicsaládok egy tőről fakadnak majd és különféle butításokat tartalmaznak. A Sempron 32 biten 256k-val még nyugodtan lehet egy morcosan gyors és akár relatíve jól húzható proci is, hiszen az A64 mai felhasználás szempontjából legfontosabb elemeit tartalmazza: gyors integrált memóriavezérlő, továbbra is nagy L1 cache stb. Nabumm, 64 bitet nem fog tudni, ez szerintem fél-másfél évig senkinek sem fog fájni, ha piszok olcsón megkapjuk. Veszel hozzá egy olcsó S754 lapot oszt csóók.
Szerintem egy ígéretes széria, mert hacsak nem butítják nagyon, akkor elvileg még annyi hátránya sem lesz a nagytesóval szemben, mint a Duronnak volt az Athlonnal szemben, mert az L1 cache ugyanannyi, a RAM elérés gyors (bár nem dual channel, de ne legyünk telhetetlenek), így az L2 cache méret még kevésbé számít.
(Javítsatok ki, ha nagy hülyeséget írtam, nem tudom teljesen fejből a Hammer széria speckóit.)
Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest