- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Részben nyertél. Tényleg több ilyet raktam már össze, mégpedig úgy, hogy én választottam ki, hogy no, nForce2-t veszünk, mert az milyen jó dolog. Utána, mivel ez ált a barátaimnak volt én szívok vele napokat, hogy miért csinálja ezt meg ezt és engem hivogatnak, hogy már megint baj van, ez meg ez. Kedvencem a SoundStorm hiba, ami egy driver cserénél megmutatta, hogy driver hiba. Ha érdekel megtalálod a topicomat a multimédián belül valahol. Szóval nekem személyesen nincs nForceom mert egy régi cucc felett ülök, de már elég hosszú napokat leültem különböző nForceok előtt és eddig egyetlen szerencsés esetem volt a Chaintech 7NJS Zenith amivel nem szívtam semmit. Ja és lassú IDE-be is belefutottam és az miatt is pakolásztam a különbözőbbnél különbözőbb drivereket... Röhelyes de tényleg egyik driverben gyorsabb másikban lasabb. Na mind1... Lényeg, hogy én kerülöm ha lehet, nekem annyit nem ér meg a memó sebességtöbblet, hogy a deszka többi területén meg baj legyen.
Aktív témák
- Battlefield 6
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest