- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
De egy megjegyzés, hogy lásd most nem nV szapulásba fogtam :)
Radeon 7200 fagyott 3.2-es Catalystel és a 3.4re váltás oldotta meg eme gondot. -
Keitaro
addikt
Részben nyertél. Tényleg több ilyet raktam már össze, mégpedig úgy, hogy én választottam ki, hogy no, nForce2-t veszünk, mert az milyen jó dolog. Utána, mivel ez ált a barátaimnak volt én szívok vele napokat, hogy miért csinálja ezt meg ezt és engem hivogatnak, hogy már megint baj van, ez meg ez. Kedvencem a SoundStorm hiba, ami egy driver cserénél megmutatta, hogy driver hiba. Ha érdekel megtalálod a topicomat a multimédián belül valahol. Szóval nekem személyesen nincs nForceom mert egy régi cucc felett ülök, de már elég hosszú napokat leültem különböző nForceok előtt és eddig egyetlen szerencsés esetem volt a Chaintech 7NJS Zenith amivel nem szívtam semmit. Ja és lassú IDE-be is belefutottam és az miatt is pakolásztam a különbözőbbnél különbözőbb drivereket... Röhelyes de tényleg egyik driverben gyorsabb másikban lasabb. Na mind1... Lényeg, hogy én kerülöm ha lehet, nekem annyit nem ér meg a memó sebességtöbblet, hogy a deszka többi területén meg baj legyen.
-
Keitaro
addikt
Valószínűleg már most tudnak :t
Nem ugrottam volna rá a kijelentésedre ha nem hozod fel a versenytársat aki, alaplapi drivereket nagyon nem tud írni. Az más kérdés, hogy újabban vidkari drivereket se. Mindenesetre nekem már elegem van az nForceokkal való szívásból, fél éve még azt vettem volna, de ennyi. -
Keitaro
addikt
Azért manapság amikor a versenytárs driver problémákkal küzd elég bajos kijelentés. Plussz mivel alaplapról van szó. Az nForce2 drivereinek nagyrésze igen nagy szutyok és sok ember életét keserítette meg pl a 2.41-esben lévő hiba ami miatt le is vakarták gyorsan stb stb. Szóval várjuk csak meg a jó kis Ati deszka teszteket aztán lehet következtetéseket levonni
Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest