Aktív témák
-
Keitaro
addikt
De egy megjegyzés, hogy lásd most nem nV szapulásba fogtam :)
Radeon 7200 fagyott 3.2-es Catalystel és a 3.4re váltás oldotta meg eme gondot. -
Keitaro
addikt
Részben nyertél. Tényleg több ilyet raktam már össze, mégpedig úgy, hogy én választottam ki, hogy no, nForce2-t veszünk, mert az milyen jó dolog. Utána, mivel ez ált a barátaimnak volt én szívok vele napokat, hogy miért csinálja ezt meg ezt és engem hivogatnak, hogy már megint baj van, ez meg ez. Kedvencem a SoundStorm hiba, ami egy driver cserénél megmutatta, hogy driver hiba. Ha érdekel megtalálod a topicomat a multimédián belül valahol. Szóval nekem személyesen nincs nForceom mert egy régi cucc felett ülök, de már elég hosszú napokat leültem különböző nForceok előtt és eddig egyetlen szerencsés esetem volt a Chaintech 7NJS Zenith amivel nem szívtam semmit. Ja és lassú IDE-be is belefutottam és az miatt is pakolásztam a különbözőbbnél különbözőbb drivereket... Röhelyes de tényleg egyik driverben gyorsabb másikban lasabb. Na mind1... Lényeg, hogy én kerülöm ha lehet, nekem annyit nem ér meg a memó sebességtöbblet, hogy a deszka többi területén meg baj legyen.
-
Keitaro
addikt
Valószínűleg már most tudnak :t
Nem ugrottam volna rá a kijelentésedre ha nem hozod fel a versenytársat aki, alaplapi drivereket nagyon nem tud írni. Az más kérdés, hogy újabban vidkari drivereket se. Mindenesetre nekem már elegem van az nForceokkal való szívásból, fél éve még azt vettem volna, de ennyi. -
Keitaro
addikt
Azért manapság amikor a versenytárs driver problémákkal küzd elég bajos kijelentés. Plussz mivel alaplapról van szó. Az nForce2 drivereinek nagyrésze igen nagy szutyok és sok ember életét keserítette meg pl a 2.41-esben lévő hiba ami miatt le is vakarták gyorsan stb stb. Szóval várjuk csak meg a jó kis Ati deszka teszteket aztán lehet következtetéseket levonni
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest