Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz orbano #9 üzenetére

Igen, egy ez igaz, még jó, hogy az airsofttal bebandáztunk az országos fórumban ugyanígy helyi totyikba. :)
    De hogy megemlítsek egy apróságot: öt éves érettségi találkozó sikeres összeszervezése tanári karral együtt csak e-mailen.
    Amúgy meg az iwiwen is létre lehet hozni közösségi portált. Van is munkahelyi, azt se nézem.
    Amúgy nézegessek 5-6 közösségi portál, mert egyik helyen a MAGUS party van, másikon az AS, harmadikon az asztali tenisz, negyediken sakkör, ötödiken póker-party, hatodikon gyúrunk, de az nem az igazi, mert a Jocónak nincs netjese, vagy le van munkahelyén tiltva az iwiw, stb... Csinálhatnék saját honlapot, vannak full ingyenes fórummotorok, de az megint mire jó? Jó haverok vagyunk a Bélával, de ha ő nem ír nekem, én nem érek rá folyton az övét nézegetni, akkor megint hoppon maradunk, kiesik a szombat esti tivornya, sebaj, nincs nő, nincs sírás és legalább megúszok egy másnaposságot. De nem égő vasárnap hajnali kilenckor tiszta fejjel kelni? Az én koromban?! ;]
    Nem, kedves barátom, aki akar, az elér e-mailen, ha nem elég gyors, csörget, legfeljebb elkéri a számom.
    A kör-iwiw-ekkel is így vagyok, az elsőnél már tiltom az illetőt, ugye e-mailértesítő nem jön, maradtam le olyanról már így, ami neki is fontos lett volna. Szégyelje el magát, ha annyi agya nincs, hogy felfogja azon határozott kijelentésemet, hogy %@!ײˇŁ! Tele van a hócipőm a felesleges sz@rokkal.
    Ami nekem kell, annak utánajárok, akinek én kellek, lesz szíves venni a fáradtságot. Azt hiszem, a szükséges bőven elegendő elérhetőséget hagyok magam után mindig, nem kamu e-mailcímet, nem 10 jegyű mobilszámot, ha valaki el akar érni, az megtalálja a módját, nem is kell erőlködnie.

• bLaCkDoGoNe

veterán

válasz orbano #6 üzenetére

Így van, mi például a baráti társaságunk kisség nehézkesen működő (vannak informatikai antitalentumok a csapatban :) ) FTP-s saját közös eseményeken, bulikon készült képek és videók cserélgetésére fogjuk használni.

Szerintem jó a kezdeményezés, és tényleg viszonylag rugalmas a rendszer (legalábbis amennyire nekem kell :) ).

Az előző arc beszólása pedig sztem csak azért kellett, hogy csináljon egy kis reklámot az általa linkelt oldalnak.

[Szerkesztve]

• macilaci78

nagyúr

válasz orbano #6 üzenetére

Az a f@x, hogy mióta az iwiw megvan, azóta még 5-6 hasonló helyre kaptam összesen mintegy 40 meghívót. A mailboxomba külön szűrőt kellett ezekra a szarokra definiálnom. :((( Minek? Aki akar valamit, az ugyanazzal a lendülettel küldhet e-mailt is, de nem lógok minden nap órákat a neten, hogy 6-7 közösségi fórumot, 4-5 e-mailcímet, pár sulis blogot, Ph!-t és egyebeket egyszerre nézegessek! Aki akar valamit tőlem, az küldjön e-mailt, ez valamikor úgyis utólér és reagálok rá. Ha lekésem és fontos volt, akkor IJ, legközelebb tel/sms.

Új hozzászólás Aktív témák