- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem az ATI nagyonis tisztában van a készletei méretével. Ha van elég 9800-asuk, lazán kibekkelnek még pár hónapot. Szerintem máig bőven elég volt egy AthlonXP-s konfig, és sokan (lassan én is) most készülnek A64-re váltani, amikor már letisztázódott hogy socket756 vagy 939. Az ATI már szállítja a PCI-Expresses A64 chipkészletét, és napokon belül bemutatkozik az nForce4, no meg a VIA nál is nyomulnak K8T890-nel. Ha ezek novemberre bejönnek, akkor már a karácsonyi rohamban PCI-Expresses VGA-kat fognak eladni az új konfigokba. Akinek már most A64-e van az rendszerint ütősebb VGA-val is rendelkezik, szóval Nekik sem kell AGP-s X700.
-
Balli
őstag
''Ebben egyetertek, aki uj konfigot akar PCI-E-ben gondolkodik majd hamarosan, de a legtobb ember nem akarja meg az egesz konfigjat lecserelni''
Nos én is új konfigot szeretnék majd a közeljövőben: 3-6 hónapon belül, szükség esetén még lehet jogy több is. Ezért ilyen messze s nagy ez az intervallum, mert megszeretném várni a PCI E-t, plusz a DDR2 elterjedését.
Igazából én fokozatosan szeretném lecserélni a konfigomat de sajnos nem lehet, mert ha veszek akkor majd egy ütős lapot, akkor vehetek majd bele DDR2-t, s PCI E-s kártyát, igy aztán már szinte az egész konfig ki lesz cserélve, ami elég nagy pénz, s arra még igencsak gyűjteni kell. Sajna tehát nem lehet azt hogy veszek majd proci+lapot, a többit meg majd késöbb amikor már szépen lemennek majd PC-E-s kártyák, s DDR2 RAM-ok árai, ehelyett egybe kell megvenni az egészet, ami nem kis kiadás.
Egyébként ha majd jönnek ki PCI-E-s lapok abban nem lesznek véletlenül AGP-s foglalatok hogy legalább a régi jó kis ATI kártyámat bele tudjam rakni, s ne keljen egyből kidobnom? -
rudi
nagyúr
Talán ez a bridzs csak azért kellett, hogy ezzel sem lehessen fogást találni rajtuk, modva hogy nekik nincs ilyenjük. Szerintem aki 3-4 hónap múlva akar összerakni egy új játékra célzott konfigot az már PCI-Expressben gondolkodik. (Pl. A64 Socket939, nForce4, GF6600GT és talán DDR2)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest