- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nekem sem, de mint azt elmondták a sajtótájékoztatón, ''ez kevésnek hangzik, de igazából sok''.
Egyébként szerintem is kevés, kb. azt jelenti, hogy egy-egy filmet alig pár ember nézett végig, ráadásul jutott rájuk vagy 10 ember, akik fél percre kapcsolták be. Mindegy, meglátjuk, hogy mi lesz, meg persze hogy mennyiért. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Nyilvános teszt egyelőre nincs, ha jól tudom, csak a sajtótájékoztató ideje alatt, azon a területen (T-Mobile központ) volt fogható az adás, ráadásul név/jelszó kellett hozzá.
Egyébként 8-10 csatornát terveznek, még nagyban folynak a tárgyalások a TV adókkal, de Winkler János szerint nem lesz választásuk, ez a fejlődés, szóval valószínűleg lesz választék.
Árazásról: biztos, hogy fizetős lesz (Albániában pl. ingyen van), lesz több választható csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest