Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #10 üzenetére
Ooops, volt egy kis problem a fórummotorral.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #10 üzenetére
Miután ezt írtam, a GigaByte bemutatta a Gsmart T600-at, cikk is volt róla az oldalon, szóval jönnek a DVB-T tuneres telefonok, innentől nem sok értelmét látom a DVB-H-nak, max. ha olyan területre téved a felhasználó, ahol a hálózat elérhető a DVB-T adások meg nem ...
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #10 üzenetére
Miután ezt írtam, a GigaByte bemutatta a Gsmart T600-at, cikk is volt róla az oldalon, szóval jönnek a DVB-T tuneres telefonok, innentől nem sok értelmét látom a DVB-H-nak, max. ha olyan területre téved a felhasználó, ahol a hálózat elérhető a DVB-T adások meg nem ...
-
Komplikato
veterán
Eléggé kétlem, hogy elöbb jönne, mint a DVB-T, pláne annak fényében, hogy a felsorolt tesztcsatornák mennek DVB-T teszt alatt is és mert az Antenna Hungária is benne van. Meg ugye pletyi szerint a MUX1 2008 januártól indul ...
''A kisugárzott csatornák műsora jó minőségben fogható, e mellett olyan interaktív alkalmazások vehetők igénybe, mint az SMS értesítések a következő tévéműsorokról vagy a WAP-portálon keresztüli műsorcsomag választás lehetősége.''
Ez jól hangzik, de ázsiában már van forgalomban LG és Samsung telefon amiben meg DVB-T tuner van, ezek itthon tiltva lesznek, csak azért, hogy fizessen mindenki pluszban ezekért a szolgáltatásokért? -
AS
félisten
Itt egy magyar teszt P910-röl és video végén lehet látni hogy milyen az adás :
Nagyon szép tiszta és éles a kép.
[link] -
Bocha
HÁZIGAZDA
Nekem sem, de mint azt elmondták a sajtótájékoztatón, ''ez kevésnek hangzik, de igazából sok''.
Egyébként szerintem is kevés, kb. azt jelenti, hogy egy-egy filmet alig pár ember nézett végig, ráadásul jutott rájuk vagy 10 ember, akik fél percre kapcsolták be. Mindegy, meglátjuk, hogy mi lesz, meg persze hogy mennyiért. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Nyilvános teszt egyelőre nincs, ha jól tudom, csak a sajtótájékoztató ideje alatt, azon a területen (T-Mobile központ) volt fogható az adás, ráadásul név/jelszó kellett hozzá.
Egyébként 8-10 csatornát terveznek, még nagyban folynak a tárgyalások a TV adókkal, de Winkler János szerint nem lesz választásuk, ez a fejlődés, szóval valószínűleg lesz választék.
Árazásról: biztos, hogy fizetős lesz (Albániában pl. ingyen van), lesz több választható csomag. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Hát srácok, még az M1 híradójában is benne voltam vagy 10-20 másodpercig, miközben csináltam az itt látható fotókat.
-
KrAt
veterán
Elég komoly cucc, még nem is hallottam róla
-
DarkByte
addikt
Betojás, hamarabb lesz kereskedelmi DVB-H mint DVB-T
Nagyon kíváncsi leszek milyen díjszabással fog menni a dolog, illetve milyen műsorokat fognak sugározni. Úgy gondolom itthon a legtöbb ember nem fizetne érte 1-2ezer forintnál többet. Mivel Budapesten megy a teszt nem nagy fantáziámnak kell hozzá lennie hogy már kaptatok is nyúzni egy ilyen Samsung-ot.
Nagyon szívesen látnék konkrét adatokat bitsebességekről, hangminőségről, mert a DVB-H is megenged párfajta összeállítást.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest