- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Hory
aktív tag
Na vegre. En is pont igy vagyok vele, neha jolesik szejjelverni mindenkit az utcan egy baseballutovel, de szigoruan csak gta3-ban. Nagyon szepen ugrabugralnak a hullak, ahogy pufoli az ember, tetszik :). Ennek ellenere el se tudom kepzelni, hogy ilyen gondolat akar csak megfogalmazodjon bennem, amikor felallok a geptol. Nemtom, mas miert nem kepes kulonvalasztani a kettot. Talan mert tudom, hogy csak egy motion capture-ozott vertexhalom ugrabugral, es az a piros ott alatta egy textura a jardan. De ezt mas is tudja. Inkabb az lehet a dolgok nyitja, hogy mikor csinalja ezt az ember. Az, akiben meg nem alakultak ki a normalis, kulturalt viselkedes alapjai, jobb, ha nem kap ilyesfajta ingereket. Aztan van, akiben igy sem alakulnak ki... De meg mindig jobb, ha megprobaljak a korrekt fejlodes medreben tartani az ifju szervezetet.
-
MaUser
addikt
Igen, ilyen jó példa a CM1-2 is. Aki rally-zott az azt mondja, mint az igazi. Ezek tényleg segítik a tanulást és nem haszontalanok. De ha fegyverrel szaladgálsz napi 5 órát és közben csak ''''bazzeg, f**z, kötsög'' és egyéb szókapcsolatokat hallasz, azért ezt már nem nevezném hasznosak. Lásd amerikai példa.:(De a logikai játékok is kifejezetten hasznosak szvsz, így a körökre osztott stratégia is.) A cs-vel sincs bajom, hiszem én is játszom néha, de ha ez már életstílus lesz, azt már nem tartom egészségesnek. Ha valaki fegyvert kap kezében igen komoly pszihikai teszteken kell átmennie normális esetben, itt pedig túl könnyen megy a dolog és egy idő után...
U.I.:A felnőtt és értelmesebb emberek könnyebben elszakadnak a virtuális világból, de a fiatalok és a kevésbé értelmesek sajnos elég nehezen és képesek alakalmazni az ottani szokásokat a való életben.:( -
MaUser
addikt
Szia!
1, Nem gondolom, hogy konstans és Isten ne adja, hogy az legyen. A fő a változatosság. Így én nem leszek soha jó focista.:)
2, Eddig még semmi. A bizonyítása szvsz lehetetlen is a mai szinten, a rendszer túl komplex és modellezni pedig semmi sem tudná és jópár évig - ha csak nem történik valami - nem is tudja. Csupán a JPE alapján ha belegondolsz az erőforrások mindig és mindenhol szűkösek. Az igazi csoda az lenne ha az idegrendszerünk annyira fejlett lenne, hogy az ingerszegénységet is tudná pótolni. De ez valószínőleg nem így van. Erre jópár kísérlet van. Ígyhát ha nem is vonja el az erőforrásokat közvetlenül, közvetetten - mivel ezen képességek fejlesztésével töltjük az időt - biztosan az idő hiányában meglévő ingerszegénység a többi képesség rovására megy. (De most, hogy felvetetted már sejtem merre kellene elmennem a tdk-val, köszi!)
3, Nem gondolom. Biztosan növelhető és nő is az evolóció folyamán. De ha belegondolsz ezen generáció a növekedés intenzív - igaz erősen hanyatló - korszakában biztosítanak tartós ingerszegénységet más képességeknek, tehát 10 év folytonos cs nem múlhat el hatás nélkül. De persze mint minden ez is egyén kérdése, de azt hiszem ilyen szinten talán általánosíthatunk.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest