- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Én még annál is kíváncsibb vagyok. Azért ''érdekes próbálkozás''-nak nevezni kicsit erős dolog.
Ha a viszonyokat nézzük, akkor az Ericsson a telekommunikációs infrastruktúra piacon most az első, eddig kompetenciában is az volt. A Nokia a mobil infrastruktúrában van ott nagyon (világelső a mobile softswitch értékesítésben - 2G-3G hálózatok központja), a Siemens meg a fix infrastruktúrában rendelkezik sok vevővel és tapasztalattal. Most, hogy a két vállalatot egyesítik, a kompetencia minimum a világelső Ericsson szintjére emelkedik. Ha bejönnek a költségcsökkentéses dolgok, akkor az új vállalat erősen növelheti majd a piacát az Ericssonnal szemben. Ez az egyesítés jól tükrözi a mostani telekommunikációs trendet, a digitális konvergenciát is - mobil, fix telefonhálózatok, IP-hálózatok egyre inkább összeolvadnak és ezt az új vállalat nagyon meg tudja majd lovagolni.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Közvetlen befolyása ennek sincs, mint ahogy a hírek 99.99%-ának sem, ugyanis általában rengeteg olyan érdekességről, újdonságról igyekszünk írni, ami kis hazánkba vagy nagyon sokára, vagy sosem jut el, azonban kihatása lehet a piacra, az új készülékekre, fejlesztésekre.
Szerintem érdekes ez a Nokia-Siemens Networks próbálkozás, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog belőle kisülni rövid, és hosszútávon. Remélem nem vagyok egyedül ezzel. -
evR
aktív tag
hát ez gáz... tudom,hogy hát-al nem kezdünk mondatot, de na...
érdekes, hogy erre nem reagálnak az emberkék..
Érdekes téma szerintem.. Főleg ha így a jövőt vesszük számításba. de én nem vok okos a témában... csak érdeklődöm, és ámulok rajtatok!
Reinhardt: egyébként nem neked volt ez most válasz, hanem csak félrekattintottam...''új'' helyett ''válasz''...
-
Reinhardt
őstag
Mi már a közelkelet vagyunk?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia és a Siemens nyilvánosságra hozta a Nokia Siemens Networks üzletág-, és területi vezetőinek névsorát.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Outlook topic
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest