Hirdetés
- Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Aktív témák
-
Petya
tag
Alapvetően igaz, meg is lepődtem a 41.03-as (ha jól emlékszem) driver minőségén. Abszolút kifogástalan! A Parhelia nem igazán ellenfele semminek szerintem az elcseszett memóriavezérlője miatt. Lehet hogy a képminősége ''hogyodanesz*rjak'' de az sovány vigasz az árához meg a teljesitményéhez képest.
A Quadro4 teszt eredményei előre láthatóan: minimális eltérés a sima GF4 (azonos frek)-től. :) -
marcee
addikt
Bios és Driver.
A hw tök ugyan az. (illetve annyi hw van még a cuccon, hogy egy sima bios égetéssel ne lehessen megtéveszteni a qudro-k driver telepítőjét, ami így közli, hogy nincs szuported kártya, hali)
Az átalakításról (még gf2 idejében) olvastam valamit, de a saját karimmal nem sikerült.
Kedves házigazdáink: Az igény tehát megvan egy ''how to'' cikkre!
Aktív témák
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- Dell G2724D monitor garancia 2027.08-ig
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi