- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Petya
tag
Persze a profi tervező-video-editáló szegmensben máshol kell domboritani a teljesitményen, gondolom máshogy használják a kártyát ki és arra a területre optimalizálják a drivert. Az Nvidia driverek nincsenek ''szarul'' megirva a többi gyártóhoz képest csak tesztek miatt feláldozzák a minőséget a sebességre kicsit. (Na jó néha nagyon). De más is beleesett már ebbe a ''hibába''. :(
-
Petya
tag
Alapvetően igaz, meg is lepődtem a 41.03-as (ha jól emlékszem) driver minőségén. Abszolút kifogástalan! A Parhelia nem igazán ellenfele semminek szerintem az elcseszett memóriavezérlője miatt. Lehet hogy a képminősége ''hogyodanesz*rjak'' de az sovány vigasz az árához meg a teljesitményéhez képest.
A Quadro4 teszt eredményei előre láthatóan: minimális eltérés a sima GF4 (azonos frek)-től. :) -
Petya
tag
A trükk régen egy ellenállás átforrasztása volt. Személy szerint nem próbáltam mert volt szó arról is hogy a quadro driverek máshogy vannak optimalizálva --> játékoknál lehet hogy még lassabb is.
NVIDIA® Quadro4™ 980 XGL chip
dejó szöveg, meglepődnék ha más chip lenne rajta.
Dual nfiniteFX™ Vertex Shader – programozható második generációs effektprocesszor
elolvadok! Ez ám a marketing! :))
Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest