- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
waterman_
aktív tag
mire jó a közepén az a pci-X csatlakozó? mit rakok bele? és mi lett volna ha az egyik 1szeres pci express csatit normális pci-nak hagyják? rakok bele egy normális hangkártyát és kész, megállt a tudomány mert mást rögtön nem is todok belerakni. vagy csak kis hazánkban nem terjed az 1szeres pci express?
-
shteer
titán
én nem szeretnék olyan gépen dolgozni, amiben ilyen heatpipe fűt - zajallergiám van
-
A`rpi
addikt
P5NT WS nagyon gazdag felszereltségű porfi alaplap ezen az ember minden bővítő helyet megtalál ami mostani bővítő kűrtyáknak fontos lehet.Mondjuk árban nem tudom vajon mennyi lehet de ha meg lenne rá a pénzem akkor sem venném meg egy átlag embernek itthoni munkára felesleges vléleményem szerint egy ilyen felszereltségű alap.
Tuning lehetőségekre kíváncsileszek+persze hogy fog működni az első Driverekkel mert töb cikket is irtak a hibás NVIDIA driverekkel kapcsolatban és még arra is befizetek hogy Vista alatt minden eszközt ki lehet e használni 100% ékosan a meglévő driver csomaggal amit a gyártó ad....
-
hardzsi2
aktív tag
Hát én nem tudom. Lehet, hogy jobbak a villamos tulajdonságai a szilárd kondiknak, de hogy ez mennyire mutatkozik meg tuning(stabilitás), illetve időtállóság (tuning-degradálódás?) során, azt nem tudom.
Az biztos, normál használat mellett nem sok jelentősége van, a sokat megélt PI, PII-es alaplapok is gond nélkül mennek mind a mai napig, az meg hogy 20, vagy csak 10 évet fog kibírni a lap, a technika mai üteme mellett meglehetősen lényegtelen. -
Lidi
aktív tag
Nagyon nyomulnak ezek a szilárdelektrolitos kondik. Kiv leszek pár év mulva, hogy ezek tényleg anyira jók-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest