- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
VGA kérdés feszegetésébe ne menjünk bele, mert ez nem az a topic, meg amúgy nehéz objektíven megítélni, hogy az ATI vagy az Nvidia a jobb, mert
egyenlőre mindkettőnek megvan egy überelhetetlen előnye valami kapcsán.
Ha az ATI kicsit megnyomná magát a chipset piacon, és az Nvidia is minőséget szállítana az Inteles alaplapokba akkor TALÁN elfelejthetnénk a szenvedést a chipset kontra videókártya gondok miatt.
A Geforce-okat még mindíg kompatibilisebbnek tartják mint a Radeonokat, de speciel nekem két Gf-el is meggyült a bajom a VIA-chipsetes inkompatibilitásuk miatt, úgyhogy aki biztosra akar menni ajövőben az választhatna Nvidia grafkártyár az Nvidia chipes mobojába Intel fronton is, szerintem ez egész jól hangzik.
(De nem nekem én maradok ATI+INTEL frontonA ) -
Grafman
aktív tag
válasz
zsoltee10 #30 üzenetére
Az Nv terjeszkedik... Lehet, hogy áttér alaplapra, és kivonul a vga piacról?
-Hát nagyon remélem!
Itt az ideje, hogy végre eldöntsék, hogy mit akarnak, mert most egyik fronton sem produkálnak valami fényesen!
Az Nforce-ok kapcsán a kompatibilitást, stabilitást kérdőjelezik meg a legtöbben,
a videóchipjeik felöl pedig már rég van egy sokkal jobb alternatíva. -
Grafman
aktív tag
A legtöbb Intel centerwood vagy springdale chipsetes alaplapba a Via Ide meg Raid controllereket teszik, és bizony fényévekkel jobb az Intel saját megoldásaitól.
Szóval, van amit nagyon tud gyártani a Via, van amit meg kevésbé, de az Intel-el tk. ugyan ez a helyzet.
A SIS-nekem sem túl szimpatikus, már a 486-os időktöl kezdve sem, de úgy néz ki, hogy a jövőben ők fogják jelenteni az egyetlen alternatívát a Rambus megoldással kombinált pentium konfigokra, amiből még sokminden kisülhet.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest