- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
VGA kérdés feszegetésébe ne menjünk bele, mert ez nem az a topic, meg amúgy nehéz objektíven megítélni, hogy az ATI vagy az Nvidia a jobb, mert
egyenlőre mindkettőnek megvan egy überelhetetlen előnye valami kapcsán.
Ha az ATI kicsit megnyomná magát a chipset piacon, és az Nvidia is minőséget szállítana az Inteles alaplapokba akkor TALÁN elfelejthetnénk a szenvedést a chipset kontra videókártya gondok miatt.
A Geforce-okat még mindíg kompatibilisebbnek tartják mint a Radeonokat, de speciel nekem két Gf-el is meggyült a bajom a VIA-chipsetes inkompatibilitásuk miatt, úgyhogy aki biztosra akar menni ajövőben az választhatna Nvidia grafkártyár az Nvidia chipes mobojába Intel fronton is, szerintem ez egész jól hangzik.
(De nem nekem én maradok ATI+INTEL frontonA ) -
Grafman
aktív tag
válasz
zsoltee10 #30 üzenetére
Az Nv terjeszkedik... Lehet, hogy áttér alaplapra, és kivonul a vga piacról?
-Hát nagyon remélem!
Itt az ideje, hogy végre eldöntsék, hogy mit akarnak, mert most egyik fronton sem produkálnak valami fényesen!
Az Nforce-ok kapcsán a kompatibilitást, stabilitást kérdőjelezik meg a legtöbben,
a videóchipjeik felöl pedig már rég van egy sokkal jobb alternatíva. -
Grafman
aktív tag
A legtöbb Intel centerwood vagy springdale chipsetes alaplapba a Via Ide meg Raid controllereket teszik, és bizony fényévekkel jobb az Intel saját megoldásaitól.
Szóval, van amit nagyon tud gyártani a Via, van amit meg kevésbé, de az Intel-el tk. ugyan ez a helyzet.
A SIS-nekem sem túl szimpatikus, már a 486-os időktöl kezdve sem, de úgy néz ki, hogy a jövőben ők fogják jelenteni az egyetlen alternatívát a Rambus megoldással kombinált pentium konfigokra, amiből még sokminden kisülhet.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest