- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemice
senior tag
semmi gond nincs ezekkel a telefonokkal.. ha nem lenne ott hogy hello kitty akkor mindenki rávágná hogy tmobil nemde?
az sem kellemesebb érzés hogy a mobilodon és a menüjében világít a rózsaszín
[Szerkesztve] -
piggy2
tag
válasz Lord Seraf #6 üzenetére
A Transformeres mobil, nem is rosz ötlet. Addig forgatod amíg sörnyitó lesz belőle.
Vagy 3 slide van egymás felett, lépcsőzetesen. Alaphelyzetben mobil. Slide fel. Már tudományos számológép. Slide fel. Sms bajnok billentyűzet. (chatboard ericsson T10 ). És ha mindez nem elég akkor még mindig ott van a legegyszerűbb átalakulás, a telefonból macskadobáló: Megfogod és elhajítod.
[Szerkesztve]streccs strucc cucc
-
Emosz
tag
válasz (Kolombusz) #3 üzenetére
Amúgy simán el tudom képzelni a Nokiáról,hogy kijönnek egy ilyen hellokittys szörnyedelemmel
szerintem annyira nem volt gáz a transformers,látszik, hogy ki tervezte a látványvilágot...kicsit lehetett volna szirupmentesebb... -
Lord Seraf
csendes tag
válasz (Kolombusz) #9 üzenetére
A hangos jelenetek jók voltak Node off az off topicból
Nincs a világon szebb mint a cici
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Lord Seraf #8 üzenetére
Láttam.
Sajnos láttam.
Ritka egy szar volt.
[Szerkesztve] -
Lord Seraf
csendes tag
válasz (Kolombusz) #7 üzenetére
Láttad a filmet? Nem lövöm le a poént én már láttam, és van szerepe ennek a telónak a filmben.
Nincs a világon szebb mint a cici
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Lord Seraf #6 üzenetére
A Nokia N93 egészen Optimus Prime-os.
-
Lord Seraf
csendes tag
Mi jöhet még?
Pokemon mobil: Nagy vörös kinyitható gömb. Edge, Wifi, Bluetooth. Minden amire egy poke idomárnak szüksége van.
Transzformersz mobil:Legyél Optimusz Prime, és forgasd alakitsd mobilodat. Hat irányba forditható Flip, amely egy kézmozdulattal Slide-á alakul.
Ejnye emberek, megnéztem én is a videót, sokat tud meg minden de ez már sok. Látom már előre a sok kis Japó kislány ott üvöltözik majd faterrel, hogy ilyet akar.Nincs a világon szebb mint a cici
-
AMD Power
titán
Utálom ezt Kitty-t.
-
piggy2
tag
Ha kicsit sötétebb lenne, akkor már egész jól nézne ki. Jó pár éve lefestettem bordóra egy 3650-est. Durva volt a fehér billentyűkkel. A tulajnak nagyon bejött.
streccs strucc cucc
-
Emosz
tag
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
''Az örök gyerek, Hello Kitty fan menedzseranyukák biztos szívesen mászkálnának ilyen telefonokkal'' kész,lefordultam a székről
Másrészt megijedtem ugye a tegnapi okwapos teszt után én kajak azthittem,hogy jön a a nokia hellokittyseries -
MODERÁTOR
Most miért?
Az örök gyerek, Hello Kitty fan menedzseranyukák biztos szívesen mászkálnának ilyen telefonokkal.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest