- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemice
senior tag
semmi gond nincs ezekkel a telefonokkal.. ha nem lenne ott hogy hello kitty akkor mindenki rávágná hogy tmobil nemde?
az sem kellemesebb érzés hogy a mobilodon és a menüjében világít a rózsaszín
[Szerkesztve] -
piggy2
tag
válasz
Lord Seraf #6 üzenetére
A Transformeres mobil, nem is rosz ötlet.
Addig forgatod amíg sörnyitó lesz belőle.
Vagy 3 slide van egymás felett, lépcsőzetesen. Alaphelyzetben mobil. Slide fel. Már tudományos számológép. Slide fel. Sms bajnok billentyűzet. (chatboard ericsson T10). És ha mindez nem elég akkor még mindig ott van a legegyszerűbb átalakulás, a telefonból macskadobáló: Megfogod és elhajítod.
[Szerkesztve] -
Emosz
tag
válasz
(Kolombusz) #3 üzenetére
Amúgy simán el tudom képzelni a Nokiáról,hogy kijönnek egy ilyen hellokittys szörnyedelemmel
szerintem annyira nem volt gáz a transformers,látszik, hogy ki tervezte a látványvilágot...kicsit lehetett volna szirupmentesebb... -
Lord Seraf
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #9 üzenetére
A hangos jelenetek jók voltak
Node off az off topicból
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Lord Seraf #8 üzenetére
Láttam.
Sajnos láttam.
Ritka egy szar volt.
[Szerkesztve] -
Lord Seraf
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #7 üzenetére
Láttad a filmet?
Nem lövöm le a poént én már láttam, és van szerepe ennek a telónak a filmben.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Lord Seraf #6 üzenetére
A Nokia N93 egészen Optimus Prime-os.
-
Lord Seraf
csendes tag
Mi jöhet még?
Pokemon mobil: Nagy vörös kinyitható gömb. Edge, Wifi, Bluetooth. Minden amire egy poke idomárnak szüksége van.
Transzformersz mobil:Legyél Optimusz Prime, és forgasd alakitsd mobilodat. Hat irányba forditható Flip, amely egy kézmozdulattal Slide-á alakul.
Ejnye emberek, megnéztem én is a videót, sokat tud meg minden de ez már sok. Látom már előre a sok kis Japó kislány ott üvöltözik majd faterrel, hogy ilyet akar. -
AMD Power
titán
Utálom ezt Kitty-t.
-
piggy2
tag
Ha kicsit sötétebb lenne, akkor már egész jól nézne ki.
Jó pár éve lefestettem bordóra egy 3650-est. Durva volt a fehér billentyűkkel. A tulajnak nagyon bejött.
-
Emosz
tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
''Az örök gyerek, Hello Kitty fan menedzseranyukák biztos szívesen mászkálnának ilyen telefonokkal'' kész,lefordultam a székről
Másrészt megijedtem ugye a tegnapi okwapos teszt után én kajak azthittem,hogy jön a a nokia hellokittyseries -
Most miért?
Az örök gyerek, Hello Kitty fan menedzseranyukák biztos szívesen mászkálnának ilyen telefonokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ugyan április elseje még messze van, de ezt mindenkinek látnia kell.
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest