Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #120 üzenetére
Egy kicsit próbáld ezt a dolgot marketing szempontból nézni
Ha ez a mobil olcsó lenne, ugyanolyan tucat-telefonná vállna, mint amilyen a 6300 lett. A Sirocco sem a tudása végett annyi amennyi, söt, valójában egy igencsak megbízhatatlan telefon,tudnád mennyit hoznak vissza, jajjjj.
A 6500 C és S is azért lesz annyi amennyi, mert a Nokia nem szeretné, ha ez is tucat-telefon lenne. Magyarán ez amolyan alsó-exkluzív kategória. Értsd: nem a tudása, vagy a felhasznált anyagok miatt kerul ennyibe. ''Direkt'' így pozicionálták az árát. -
blueMerle
veterán
válasz
Dr.Anonymus #34 üzenetére
Részben a dizájn.
-
blueMerle
veterán
Na igen. Volt olyan hogy 1 óra múlva hozta vissza a vevö, hogy azonnal csere, mert szar és lötyög. Megmuttam neki még másik kettöt, majdnem elsírta magát hogy egy zsák pénzért mit vett, és mind ilyen, nem egyedi ''hiba''.
Ez a 6500 viszont nem úgy fest, mind ami majd lötyögne. Egyébként egy ugyes kis szerkezettel meg tudjuk oldani hogy a 6280,88 ne lötyögjön.
Témához visszatérve nekem a Classic kegyetlenul tetszik, Nokia most valóban belehúzott. Megsúgok valamit: új dizájnerek vannak a csapatban és ez bizony részben magyar fejlesztés -
blueMerle
veterán
Na igen. Ez nem semmi
Végre lesz olyan drágább Nokia, amit vinni fognak mint a cukrot
N95 is meglepöen jól fogy brutális árához képest.
LOL. Nekem E50 is egyedileg szálcsiszolt, tegnap szépet csúszott az aszfalton, most valóban egyedi a hátulja
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged