Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
xT4ken
tag
Szerintem erre a válasz a P180-as 3 rétegű (47x51cm) oldalfala:
1.(belső) aluminium réteg: Természetesen fém a belső a hőelosztás miatt, mivel a műanyag rossz hővezető. Emellett a hajlitások mintája merevíti az egész falat.
2.(küzépső) műanyag réteg: Az ugymond puha műanyag elnyeli a rezgéseket. Ami szerintem a legfontosabb, hogy azok a kis horgok a fal tetején és alján is műanyagból vannak és igy az a kis rezgés amit az acélszerkezet továbbitana, csillapitva van.(persze mindennek van negatívuma, pl. letörhet ha valaki rálép...
)
3.(külső) aluminium réteg: Az szerintem csak a dizájn része
.
Nekem még most se néma a gép, de ezt kizárólag a hangos grafika/proci hűtésnek köszönhetem. Viszont a vinyók némák és ha az oldallapok közepére teszem a kezem, akkor se érzek semmi rezonanciát. -
OC
őstag
Tudom ajánlani az NDA hangszigetelőket: [link]
Nem az a ''számítógépeshülyegyereknekmerjólnézkiaházban'' kategória, hanemvalóban komoly hangszigetelők. Én kétfélét kombinálva kaptam meg a kívánt eredményt: [link] + [link]. Oldallap nem rezonál (ellenben böszme nehéz lett), zajok nagy része bent marad, persze attól függ, mennyire van lehetőséged szigetelni a hézad, pontosabban mennyire tudod kihozni a hőt. Oldallapra tökéletese kombó. Ha megveszel 1-1 négyzetmétert, akkor tuti, hogy 2-3 ház oldallapjára elég.
xuldar: De azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy a szellőzés miatt valamilyen szinten nyitott házből semmilyen mechanikus zaj nem szűrődhet ki.
Ez ígynem igaz teljesen. Megoldható. Persze költséges és munkaigényes, de megoldható, hoy fél méterről ne lehessen eldönteni (hang alapján), hogy megy a gép, vagy sem. Ehez víz, vagy egyedi heatpipe-os megoldás kell, de megoldható.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
.