- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OC
őstag
Igen, az már komolyabb. Bár olyan hangszigetelést, mint amilyet valaki otthon készít el a házába, egyik gyártó sem fog adni. ogy miért, mert a háznak többféle igénynek kell megfelelnie, valamint nagyon megdrágítaná a terméket, hiszen nem lehet gépesíteni mindent.
Egyébként kisfogyasztású konfig esetén valszeg valóban nem kell piszkálni nagyon. -
OC
őstag
-
OC
őstag
Tudom ajánlani az NDA hangszigetelőket: [link]
Nem az a ''számítógépeshülyegyereknekmerjólnézkiaházban'' kategória, hanemvalóban komoly hangszigetelők. Én kétfélét kombinálva kaptam meg a kívánt eredményt: [link] + [link]. Oldallap nem rezonál (ellenben böszme nehéz lett), zajok nagy része bent marad, persze attól függ, mennyire van lehetőséged szigetelni a hézad, pontosabban mennyire tudod kihozni a hőt. Oldallapra tökéletese kombó. Ha megveszel 1-1 négyzetmétert, akkor tuti, hogy 2-3 ház oldallapjára elég.
xuldar: De azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy a szellőzés miatt valamilyen szinten nyitott házből semmilyen mechanikus zaj nem szűrődhet ki.
Ez ígynem igaz teljesen. Megoldható. Persze költséges és munkaigényes, de megoldható, hoy fél méterről ne lehessen eldönteni (hang alapján), hogy megy a gép, vagy sem. Ehez víz, vagy egyedi heatpipe-os megoldás kell, de megoldható.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest